Téma: Yantra

Flóra_kisasszony 2011 jún. 03. - 21:35:12 Előzmény kgyuri0
(3/3)
Nekem nagyon tetszett. Csak azt sajnálom hogy nem ismerem annyira a kultúrát, hogy értelmezni tudjam az egész történetet, amit eltáncolt.
kgyuri0 2010 aug. 16. - 18:30:52
(2/3)
JAVÍTÁS:
nem „snopish”, „snobish”
kgyuri0 2010 aug. 16. - 18:27:16
(1/3)
Nem vagyok vevõ a misztikus, mitologikus hablatyra, a yantra jelentése hidegen hagy. Igazság szerint nem is néztem meg az ismertetést,csak az imént. Pedig a "kisérleti" filmet tegnap nem mondom, hogy élvezettel, de érdeklõdéssel végignéztem.
Rám paródiaként hatott, nem fergeteges kacagtató, inkább keserû, elgondolkodtató paródiaként. Nem vagyo szakértõje tetrmészetesen az indiai táncnak, rám a laikusra mindenképpen profiként hatott, le merem fogadn, hogyminden mozzanata teljesenautetikus volt(szemben sok--sok "snopish" földolgozással, most, hogy ezt írom a Mezzo adón éppen egy Szidharta koreográfia megy, európai modern balett táncosokkal, izgi-izgi, de az biztos, hogy nem autentikus.ÍSzóval az idõsecske húsos matronára emlékeztetõ táncosnõ bájtalan és groteszk tánca (leginkább az elvárással szemben teljes aszexualitását, sõt antiszexualitását emelném ki)rám viccesen hatott(eleuóinte, míg ebbe bele nem találtam, idegesített.