Helyszín

Cseperedő Családi Napközi és Fejlesztőház


Újbuda szívében, szeretetteljes, vidám légkörben működik egy speciális hely, a Cseperedő Családi Napközi és Fejlesztőház.
A fejlesztő részlegben a szakmailag kiválóan felkészült, gyakorlott pedagógusok és konduktorok (az egyedülálló Pető módszert is alkalmazva) nyújtanak segítséget az 1-12 éves korosztályú gyermekeknek és szüleiknek a tehetséggondozásban, korai fejlesztésben, mozgásfejlesztésben, óvodai és iskolai felkészítésben, tanulási problémák kezelésében, és a személyiség ébresztésben.
Az egyéni szintfelméréssel kezdődő, játékos keretek között zajló terápiás foglalkozásokkal a pedagógusok akár már néhány hét alatt kiváló eredményeket tudnak elérni a gyermekeknél.

A családi napköziben a gyermekek vidám légkörű, játékos foglalkozásokon vehetnek részt a pedagógusok irányításával. A programokat úgy alakították ki, hogy az itt töltött napok változatosan teljenek, és a szülők is érzékeljék gyermekük fejlődését

A Cseperedő Családi Napközi és Fejlesztőház a gyermekeket és szüleiket letisztult, barátságos környezetben, tágas csoportszobákkal az Allée bevásárlóközpont mögött, a Bercsényi utcában várja szeretettel.

Árak és további információk a honlapon találhatóak.
Parkolási lehetőség: A Karinthy F. út 17. szám alatt található parkoló udvarban, illetve az Alle Bevásárlóközpontban, ahol 1 óra parkolás ingyenes!