Helyszín

Cinema City Sopron


Jegyárak:


Teljes árú jegy: 2600 Ft;


SZERDÁN egész nap (csak szerdai napon, kivéve munkaszüneti és ünnepnapokon; csak 2D előadásokra; egyes előadások kivételt képezhetnek): 2000 Ft;


Kora délutáni kedvezmény: 2200Ft


Diák-, junior-, szenior-, fogyatékkal élő jegy: 2200 Ft;


Digitális 3D teljes árú jegy szemüveggel: 3100 Ft (szemüveg nélkül: 2700 Ft);


Digitális 3D Kora délutáni kedvezmény: 2700 Ft (szemüveg nélkül: 2300 Ft)


Digitális 3D diák-, junior-, szenior-, fogyatékkal élő jegy szemüveggel: 2700 Ft (szemüveg nélkül: 2300 Ft).


3D szemüveg: 400 Ft


Kora délutáni kedvezmény hétfőtől péntekig, csak tanítási és munkanapokon, minden 16 óra előtt kezdődő előadásra váltható; kivéve ha a mozi vezetősége ettől eltérően rendelkezik. Diákjegy csak nappali tagozatos, érvényes, eredeti diákigazolvánnyal váltható. Junior jegy 16 éves korig, minden igazolvány nélkül váltható. Junior jegy nem váltható 16, 18 és magasabb korhatárbesorolású filmekre. Szenior jegy 65 év felett hivatalos, személyazonosításra alkalmas okmánnyal váltható. Fogyatékkal élők számára szóló jegyet érvényes SINOSZ, ÉFOÉSZ, MVGYOSZ, MEOSZ, AOSZ, MACIE (eredeti, érvényes) igazolvánnyal váltható. Csoportos jegyárainkról érdeklődjön a Call Center telefonszámán! A jegypénztárban papír alapú ""EDENRED Ticket Compliments Top Premium"" ajándékutalványt is elfogadunk. A jegypénztárainknál ki tudunk szolgálni MasterCard, Visa, AMEX, valamint PayPass fizetési opciókat. Online jegyvásárlás elérhető a www.cinemacity.hu weboldalon.
A filmek előtt reklámok és előzetesek kerülnek levetítésre. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! A Sopron Plázában a parkolás ingyenes!