A szerelem útjai

Bakancslistához adom
Love Is Strange
amerikai-francia-brazil-görög filmdráma, 98 perc, 2014

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Majd négy évtizednyi együttélés után végre összeházasodik Ben és George, a homoszexuális pár. Amikor ennek híre megy a katolikus iskolában, ahol George dolgozik, elveszíti munkáját. Így viszont már nem tudják fenntartani a New York-i lakásukat. Átmeneti megoldásként George beköltözik a szomszédban élő, homoszexuális rendőrpárhoz, míg Ben Brooklynba költözik az unokaöccséhez és családjához. Míközben új lakás után járnak, a különélés és a kényelmetlen helyzet minden érintett életére kihatással lesz.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
swadarshan 2015 ápr. 22. - 00:56:51 4/10
a film egyszer nezheto semmi kulonos, se sok se rossz szerintem. azon brutal kiakadtam hogy tobben igy felmagasztaltak a szinjatekot. az andalito melankolikus hangulatu filmecske az meg haggyan. nade egy meleg idos hazasparrol kellene szolnia. ehelyett lathatunk ket oreg nagypapat, akik a film elejetol a legvegegig KEPTELENEK meg egyetlen pillanatra is eljatszani hogy szeretik egymast es bennsoseges kapcsolat huzodik kettejuk kozott. allitolag 40 eve egyutt elnek joban rosszban. kozben folyton ugy viselkednek mint az idegenek! sokakkal ellentetben nekem nincsen semmi bajom a melegekkel. sot. vannak barataim kozuluk is. mindket nembol. lattam mar nem egyszer hogyan nez egymasra ket ember, akik egyutt elik az eletuket szabad valasztasukbol. NEM IGY, ahogyan ebben a filmben. ezt garantalom barkinek! csak azert mondom, fogalmam sincsen, hogy az elottem hozzaszolok mit talaltak olyan hiteles es termeszetes meg nem tudom en milyen fantasztikus szinjateknak, mert pont ez a fomotivum brutal modon nem sikerult, teljesen tonkretette az egesz filmet. ha valaki szerelemrol szolo filmet akar nezni, ne ezt nezze. meg a legutolso jelenetbol sem tudjuk meg, mifan terem a szerelem...
adamnagysweetmovie 2015 ápr. 03. - 09:02:38 Előzmény bee eater
(Kép)magnóra, magyar!
Meg érdemes lenne osztani, szorozni, magyarul is
bee eater 2015 febr. 15. - 23:22:06
Ez a történet ott kezdõdik, ahol mások általában végetérnek: esküvõvel. Az aláfestõ zene nagyon szép és jól illik a film képi és hangulatvilágához. Megható és szomorkás, hihetõ és emberi történet remek színészi alakításokkal.