TV-csatornák

LEGFONTOSABB CIKKEINK

Fesztivál

7 túlélőtipp a Szigetre

Családias punktalálkozóból vérprofi megarendezvénnyé nőtte ki magát. Ezt tedd, ha nem akarsz a kordonok között araszolni!

Lista

Mit hoz az augusztus a mozikba?

Feltűnően sok gyerekfilm érkezik a nyár végére, de igazán nagy durranás kevés lesz, igazán pedig egyedül a Stephen King regény alapján készült A setét toronyt várjuk, de azt eléggé.

Ezt nézd a tévében!

Jaj, az újoncoknak! - Beavatás

Mindig a gólyák, a kopaszok, vagyis az újoncok állnak a ranglétra legalján, és mindig akad valaki, aki ezzel durván visszaél, legyen szó a hadseregről vagy egy amerikai elit egyetemről, ahogy azt a Beavatásból megtudhatjuk.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Atomszőke
  Lorraine Broughtont, a brit titkosszolgálat gyöngyszemét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin kettős ügynökök neve szerepel.
  Időpontok
 • Dzsungel-mentőakció
  A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük.
  Időpontok
 • Totál gáz
  A Cox család a nagypapával karöltve nyaralni készül. Tom, a családfő kényelmesen beállítja a tempomatot 130 km/órára. De mikor lassítani próbál, az elektronika felmondja a szolgálatot.
  Időpontok
VIASAT3

A séf

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt.

Cinemax

Louis Drax kilencedik élete

Miután túlélt nyolc halálközeli balesetet Louis Drax a kilencedik születésnapján lezuhan egy szikláról. A rendőrség nyomozni kezd az ügyben, és megpróbálják előkeríteni a fiú erőszakos apját. Eközben Dr. Allan Pascal, az elismert neurológus unortodox módon megpróbál a fiú tudatába férkőzni.

Filmcafe

Fekete Dália

A Fekete Dália egy kitalált történet megszállottságról, szerelemről, korrupcióról, sóvárgástól és romlottságról, egy fiatal hollywoodi sztárjelölt 1947-ben valóban megtörtént brutális gyilkosságát alapul véve. Az eset sokkolta Amerikát és a mai napig megoldatlan maradt.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Velencei-tavi Ütős Fesztivál

Július végén újra megdobban a Velencei-tó. Idén második alkalommal kerül megrendezésre a tavalyi év sikere után a Velencei-tavi Ütős Fesztivál, ezúttal az Agárdi szabadstrandon. Dobokkal és ütőhangszerekkel tarkított zenei forgatagba hívunk mindenkit. Balkán, roma, japán, kurul, metal folk színpadi megmozdulások mellett napközben rengeteg izgalmas program a családok, nyaralók számára így tahiti és Afró tánctanítás, Gibbon slackline, interaktív dobtér, hangszerkészítés, reggeli jóga, ütős workshopok, pólófestés a Felhő csoporttal, Haka bemutató, míg este a koncerteket fényjátékok és fényfestés, örömdobolás, Spontán színpad és számos meglepetés kíséri. Dobbanj velünk!

Caramel lemezpremier

Budapest Park, péntek, 18:00
Caramel a Budapest Parkos koncertjére exkluzív meglepetéssel készül! Caramel legújabb lemezét mindenki ajándékba kapja a helyszínen, akinek a belépéskor érvényes koncertjegye van.

A nő beszél

Csillebérci Szabadtéri Színpad, július 28., 20:45
Roma nőkkel folytatott beszélgetések, illetve saját élményei alapján írta meg Mihaela Dragan "(A n)ő beszél" című monodrámát. A darab egyaránt bemutatja a romániai cigány társadalom sokszínűségét, lehetőségeit és kihívásait, örömeit és megpróbáltatásait, mindezt az asszonyok szemszögéből, akik között hétköznapi hősöket fedezhetünk fel.

ketrec

Kaszkadőrből lett tenor

A világjáró olasz énekes, Riccardo Massi július 28-án és 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon A trubadúr címszerepét énekli. Az elfoglalt tenor elárulta, miért dolgozott filmekben fiatalon, és hogy milyen ajándékokat kapott Verditől.