TV-csatornák

Gyerekműsorok hétvégére

Rengeteg animációs és ifjúsági film vár benneteket a hétvégén. Folytatódik a Házibuli, lesz Tom és Jerry, Kacsamesék és Scooby-Doo is.

Julia Roberts legyen veletek!

Egykor Hollywood első számú üdvöskéje és legjobban fizetett színésznője volt, mosolyáról mesélt mindenki, ma kevesebbet és máshogy látjuk. De erre való a tévé, visszahozni a szebb napokat.

Ki ne mondd a címet! - Bye Bye Man kritika

Adott négy fiatal, tök ismeretlen, bármikor beáldozható színész és a horrorfilm történetének legkevésbé ijesztő nevű rémsége, és az ilyenkor kötelező kísértetház. Más nem nagyon.

Itt vajon mi ketyeg?

A bombák földjén talán a legizgalmasabb az elmúlt években készült rengeteg iraki háborús film közül, pedig egy nő rendezte, aki még sosem szagolt puskaport. És simán lenyomta az Avatárt az Oscaron!

Minden, ami mozi

Minden, ami tv

Csalóka ifjúság

Dominic, az idős professzor egy villámcsapás következtében megfiatalodik. Menekülni kényszerül, mert csodálatos átalakulása felkelti a nácik érdeklődését.

Narancsos kacsasült

Livio, akit épp most készül elhagyni a felesége egy széplelkű francia kedvéért, gondol egy nagyot, és vendégségbe hívja a csábítót.

Krumplirózsa

Frankie pincérlány egy New York-i kávézóban. Egyedül él, a sok csalódás után a legkevésbé sem vágyik kapcsolatra. Ekkor veszik fel szakácsnak a börtönviselt Johnny-t, aki azonnal beleszeret a lányba.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 6,9 a Richter-skálán
  Tony a középkorú színész feleségével, Kitty-vel éli leginkább unalmasnak mondható hétköznapjait, amit legfeljebb Tony földrengésektől való irracionális félelme dob fel.
  Időpontok
 • Álom hava
  1690 Álom havában /december/ pár rongyos ember vánszorog a síkságon. A török fogságból szabadult három figura rég vesztett otthonát és helyét keresné.
  Időpontok
 • Bye Bye Man - A Rettegés Neve
  Három diák beköltözik egy ódon házba. Majd miután szeánszot tartanak, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel.
  Időpontok
 • Elveszve Párizsban
  Fiona levelet kap párizsi nénikéjétől, hogy ha nem segít, félő, hogy otthonba viszik. Fiona a francia fővárosba utazik hát, ahol egyhamar elveszíti a holmiját, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol.
  Időpontok
 • A kör
  Mae megkapja álmai állását a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél. A cég vezetője megkeresi azzal az ötlettel, hogy SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt.
  Időpontok

Kulturális ajánló

Férfimunka, lenyűgöző minden pillanatban

Újszínház - Megszámláltatott fák - bemutató: április 21.
Merész próbálkozás színre vinni egy olyan darabot, ahol a főhős náci tiszt a szokott sémáktól eltérően pozitív karakterként jelenik meg. Úgy tűnik azonban, hogy Viczián Ottó színészi játéka képes megjeleníteni azt az emberi esendőséget, ami a néző bőre alá hatolva rendkívüli élményt nyújt.

Európa Kiadó, vendég: Németh Róbert

Akvárium Klub, április 28. péntek, 20:00
A tavalyi év végén, három év után új albummal jelentkezett a magyar könnyűzene egyik kulcszenekara, az Európa Kiadó. A ...Valahol lenni... című albummal a zenekar egyben le is zárt egy periódust, idén tavasszal pedig - ahogy története során már többször is - új felállásban folytatja a Menyhárt Jenő vezette zenekar.

Haász János: Felnőtteknek nem

Gyula, Mogyoróssy János Városi könyvtár, április 28., 18:00
A felnőttek ANNYIRA nem tudnak semmit! Haász János svéd típusú gyerekversei egy óvodás kisfiú hangján mesélnek a megbillent egyensúlyú családban hánykódó gyerekek sorsáról.

Blog.hu

A köznapok bűnei

A Hóhérok Gothár Péter rendezésében az előadás kérlelhetetlen tárgyszerűségével tűnik ki.

Teszt: Kiderült, hogy az eperszörpökben nincs is eper

A műeper íz egy igazán kényes téma, az ipari előállítás során könnyen mellékvágányra lehet futni vele. Pedig az eper finom. Mármint az igazi. Épp ezért úgy döntöttünk, megnézzük, milyenek a boltokban fellelhető eperszörpök. Az első, ami kiderült róluk, hogy az epret csak hírből ismerik.