TV-csatornák

ITT A HÉTVÉGE!

Önnek új üzenete érkezett!

Hősnőnk búbánatában elhunyt kedvese telefonjára ír szöveges üzeneteket- igen, SMS-t! -, és legnagyobb döbbenetére választ is kap rájuk. Persze van logikus magyarázat a dologra, de az senkit sem érdekel!

Ezt nézd a tévében!

Heti mozipremierek Összes premier

 • Dunkirk
  A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről.
  Időpontok
 • Szerelmes SMS
  Clara fiatalon elhunyt szerelmét gyászolja. Barátnője tanácsára SMS-ben próbál meg elbúcsúzni az elhunyttól - nem sejti azonban, hogy annak telefonját már más használja.
  Időpontok
 • Valerian és az ezer bolygó városa
  Valerian és Laureline a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet.
  Időpontok
Spektrum

A Wehrmacht

Az öt részes sorozat régvárt válaszokat fogalmaz meg és derít fényt a Wehrmacht hűségére és lelkiismeretére. Megrázó történet egy hadsereg evolúciójáról, hogy miként lett védelmi erőből megsemmisítő erő.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Jambalaya lemezbemutató

Kobuci Kert, 20:00
A Jambalaya hazánk első számú New Orleans-i zenét játszó zenekara. XXI. századi modern felfogású zenéjük képviseletében több száz koncertet adtak a kezdetek óta. 2017-ben live session albumukat mutatják be Európa- és országszerte.

East Fest

Mezőtúr, július 25-30.
Gyönyörű, árnyékos liget tele több évtizedes fákkal. Hatalmas, zöld, füves terek. Tiszta,gondozott, barátságos, retró strand. A környezet már önmagában rabul ejti a látogatót? Ehhez jön a magyar könnyűzenei élet krémje,.

Leonardo - Kísérletek látványos eredményei

Paks, Atomenergetikai Múzeum - MA UTOLJÁRA!
A kísérletezés és a kísérletekből származó nagy felfedezések, találmányok kapcsán Leonardo da Vinci mérnöki munkásságát állítja középpontba a múzeum egy időszaki kiállítás formájában.

ketrec

Heti Bond-lány: Maryam d'Abo [18+]

A különleges nevű színésznő már 11 évesen elhatározta, hogy színésznő lesz, és a Drama Centre Londonban is képezte magát – hogy aztán végül az első komolyabb filmszerepe az Xtro című, 1982-es gyomorforgató űrlényes horror legyen!

Serj Tankian filmzenét írt

Az ősszel a mozikba kerülő, történelmi alapokon nyugvó Furious – The Legend of Kolovrat című orosz film zenéje a SOAD frontembere, Serj Tankian keze munkáját dicséri.

Minden, amit tudni akart Mr. Darcy-ról

El tudja képzelni Elizabeth Bennett szerepében az indiai szépségkirálynőt, esetleg egy fogatversenyt a vőlegényekért, vagy Colin Firth Mr. Darcy-ja után önnek nincs tovább? Kulisszatitkok a Büszkeség és balítélet-adaptációkról.