TV-csatornák

Ki ne mondd a címet! - Bye Bye Man kritika

Adott négy fiatal, tök ismeretlen, bármikor beáldozható színész és a horrorfilm történetének legkevésbé ijesztő nevű rémsége, és az ilyenkor kötelező kísértetház. Más nem nagyon.

Itt vajon mi ketyeg?

A bombák földjén talán a legizgalmasabb az elmúlt években készült rengeteg iraki háborús film közül, pedig egy nő rendezte, aki még sosem szagolt puskaport. És simán lenyomta az Avatárt az Oscaron!

Minden, ami mozi

Minden, ami tv

Paul Sneijder új élete

A legidősebb lányának tragikus halála felnyitja a vezérigazgató Paul szemét, rájön, hogy a munkája már nem érdekli, a felesége csak bosszantja és megcsalja...

Éhes szívek

Jude és Mina egymásba szeretnek, összeházasodnak, a lány terhes lesz. Amikor Jude szembesül azzal, hogy a baba nem növekszik, és veszélyben az élete, gyorsan kell cselekednie.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 6,9 a Richter-skálán
  Tony a középkorú színész feleségével, Kitty-vel éli leginkább unalmasnak mondható hétköznapjait, amit legfeljebb Tony földrengésektől való irracionális félelme dob fel.
  Időpontok
 • Álom hava
  1690 Álom havában /december/ pár rongyos ember vánszorog a síkságon. A török fogságból szabadult három figura rég vesztett otthonát és helyét keresné.
  Időpontok
 • Bye Bye Man - A Rettegés Neve
  Három diák beköltözik egy ódon házba. Majd miután szeánszot tartanak, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel.
  Időpontok
 • Elveszve Párizsban
  Fiona levelet kap párizsi nénikéjétől, hogy ha nem segít, félő, hogy otthonba viszik. Fiona a francia fővárosba utazik hát, ahol egyhamar elveszíti a holmiját, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol.
  Időpontok
 • A kör
  Mae megkapja álmai állását a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél. A cég vezetője megkeresi azzal az ötlettel, hogy SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt.
  Időpontok

Kulturális ajánló

Stephan Bodzin live

Soha nem volt kérdéses Stephan Bodzin pályafutása. A kezdetek kezdetén zenész apját követve színházaknak írt zenét, de hamar eldőlt, hogy az elektronikus zene irányába húzza a szíve. Ami most következik, egyenlő egy egészen új fejezettel: Bodzin összeköti a hang és a látvány világát. Akció-reakció, zene és vizuál folyamatos kommunikációban egymással, az élmény így válik teljessé.

Bűvös óceán - Titkos tengeri küldetés

Magyar Mezőgazdasági Múzeum, április 30-igA látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli tengeri tájra érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve titkos küldetés részesei lehetnek.

Blog.hu

A köznapok bűnei

A Hóhérok Gothár Péter rendezésében az előadás kérlelhetetlen tárgyszerűségével tűnik ki.

Teszt: Kiderült, hogy az eperszörpökben nincs is eper

A műeper íz egy igazán kényes téma, az ipari előállítás során könnyen mellékvágányra lehet futni vele. Pedig az eper finom. Mármint az igazi. Épp ezért úgy döntöttünk, megnézzük, milyenek a boltokban fellelhető eperszörpök. Az első, ami kiderült róluk, hogy az epret csak hírből ismerik.