TV-csatornák

Cyberpunk's not Dead - Páncélba zárt szellem duplakritika

Meglepő ötlet volt egy anime klasszikusból hollywoodi blockbustert készíteni, a rajzolt japán lány Scarlett Johanssonra cserélni és újra életet lehelni a cyberpunk műfajába, de vajon megérte kockáztatni? Érvelünk mellette és ellene is!

Johnny Depp megint drogos szerepben tündökölhet

Johnny Depp ezzel a filmmel talán visszaszerezheti renoméját, ugyanis megint egy kissé őrült embert alakít egy életrajzi filmben: az antivírus szoftverek atyját, John McAfee-t fogja alakítani.

Minden, ami mozi

Napfényben fürdő Holokauszt - Menedék

Sosem láthattunk még ennyire szépen megvilágított holokausztfilmet, amiben még egy csomó cuki állat is feltűnik. Jó kis matiné lenne, ha nem jönnének a gonosz nácik.

Minden, ami tv

Az állatok mind hülyék!

A természetfilmezés tébolyába vezet be minket egy kellően kretén vígjáték, és bár Equadorban nem él jeti, hőseink mégis itt akarják lencsevégre kapni. Lesz is nagy hűhó és műhó!

Rio 2.

Azúr, Csili és három fiókájuk boldogan éldegél Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján, ám Csili úgy gondolja, a kicsiknek is meg kell tanulniuk azt, amit a vadon élő madarak mindegyikének.

Ítélet

1514. A parasztfelkelésnek vége, Dózsát elfogták. Werbőczy a börtönben lévő parasztvezért rá akarja venni arra, hogy cserébe az életéért tagadja meg a forradalmat.

Menekülés

10 évvel a pestis pusztítása után egy szegény családra rátámadnak, az egyetlen túlélő a 19 éves Signe. Sorsa borzalmasabb, mint megölt családtagjaié: a brutális horda tagjai táborukba cipelik.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Hupikék törpikék - Az elveszett falu
  Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai nagy expedícióra indulnak, hogy megmentsék a bajba jutottakat.
  Időpontok
 • Menedék
  Igaz történet egy nőről és anyáról, aki százak megmentője lett a második világháborúban.
  Időpontok
 • Páncélba zárt szellem
  A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője.
  Időpontok
 • A stylist
  Maureen Párizsban élő fiatal amerikai nő, aki hírességek ruhatárát állítja össze. Természetfeletti képességei vannak: szellemekkel lép kapcsolatba, köztük ikertestvérével, aki nemrég hunyt el.
  Időpontok
 • Az univerzum története
  Vajon hogyan született meg az univerzum, milyen folyamatok játszódtak le kezdetekben, milyen jövő vár rá, hogyan ér majd egyszer véget a létezése?
  Időpontok

Kulturális ajánló

Bertrand de Billy és az Orchestre de Chambre de Lausanne

Zeneakadémia, 19:30
A Budapesti Tavaszi Fesztivál nyitókoncertje.
A Lausanne-i Kamarazenekar az 1942-es alapítása óta a zenekar a legnagyobb karmesterekkel és szólistákkal koncertezett. Budapestre a francia zenének elkötelezett briliáns zongoraművésszel, Pascal Rogéval érkeznek.

All genius all idiot

Trafó, 20:00
Egy zenész szarvas jelmezben és napszemüvegben hangulatot teremt a három farkas jellegű akrobatának, akik mindenre rámásznak, vagy folyamatosan tépik egymást.

Blog.hu

Csomós Mari lett a nemzet színésze

A Nemzeti Színház Facebook-oldalán közölte, hogy hétfőn a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes művészt választották a nemzet színészének.