TV-csatornák

Minden, ami mozi

10 Star Wars-karakter, akiknek levágták a karját

Vader lecsapta Luke kezét, aztán Luke is Vaderét, akit előtte már Dooku és Obi-Wan is csonkolt. De elvesztette a karját Mace Windu, C-3PO és a wampa is - íme minden emlékezetes kézlevágás a Star Wars-filmekből!

Milyen lenne, ha Jégvarázs Elsája drogozna?

Montana állam meglehetősen kreatív drogellenes plakátkampánnyal próbálja meggyőzni a meth-használókat arról, hogy a drog az rossz. Elza itt most egy másfajta kristállyal kerül közelebbi kapcsolatba.

Minden, ami tv

Stewie Griffin for President!

A Family Guy 14. évada a múlt héten duplarésszel indult a Comedy Centralon, ma este már Stewie robotbarátja és Peter új matraca miatt izgulhatunk, és hamarosan kiderül, miért oly népszerű Quagmire Koreában.

Rohanás

Dwayne Johnson próbál elszaladni Billy Bob Thornton elől. Najó, nem szó szerint.

CBGB

A popzene történetének egyik legfontosabb bárjáról szól ez a film Alan Rickmannel a főszerepben.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Balerina
  Az árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt.
  Időpontok
 • Ez csak a világ vége
  Tizenkét év távollét után az író, Louis visszatér szülővárosába, hogy elmondja családjának: haldoklik. Hamarosan felszínre törnek az elfojtott indulatok.
  Időpontok
 • A számolás joga
  50-es évek vége: az Egyesült Államok igyekszik legyőzni Oroszországot az űrversenyben. Már úgy tűnik minden kevés lehet, amikor találnak néhány kiaknázatlan lángeszet.
  Időpontok
 • Széttörve
  Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, még van egy rejtett személyisége. Miután elrabol három tinédzser lányt, Kevinben kitör a harc a túlélésért a többi személyiségével.
  Időpontok
 • Utazás apánkkal
  A fiatal orvos, Mihai tartja egyben a családot. Öccse lázad a rendszer ellen, apjuk pedig súlyos beteg. Az NDK-ba mégis azért mennek, hogy apján életmentő műtétet hajtsanak végre.
  Időpontok

Blog.hu

Kulturális ajánló

José Carreras - A Life in Music

Papp László Budapest Sportaréna, 20:00
José Carrerast Budapesti koncertjén a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséri, David Gimenez karmester vezényletével. A műsorán szereplő operákat, operetteket, musicaleket és a századforduló csodás dallamait, egy szoprán énekes közreműködésével kelti életre.

Át az ingoványon

Jurányi Ház, 19:00
Hó. Vér. Bundás emberek. Arandorban állandó tél és béke honol, de az ingoványon túl már gyülekeznek a sötétség seregei. Az epikus fantasy inspirálta drámát Benkó Bence és Fábián Péter szerzőktől, Ascher Tamás rendezésében láthatják az érdeklődők.

feLugossy László: Spontán válogatás (1999-2017)

Godot Galéria, január 20-tól
A Godot Galéria 1999 óta létezik. Ezért a galéria egyik legfontosabb művészével úgy döntött, hogy 19 művet válogat ki tőle az elmúlt 19 esztendőből. Ezeket láthatják most.