Film

Ernelláék Farkaséknál

magyar filmdráma, 81 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

72 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Régi és új konfliktusok törnek felszínre Hajdu Szabolcs díjnyertes filmjében, mikor két egymástól eltávolodott testvér családja hosszú idő után ismét találkozik: Eszter nővére, Ernella családjával egy év után hazatér Skóciából, és Eszterék kénytelenek őket befogadni. A kényszerű együttlét szembesíti a családtagokat egymással, a közöttük feszülő ellentétekkel és saját magukkal is.

Bemutató dátuma: 2016. szeptember 29. (Forgalmazó: Big Bang Media)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


január 15. 21:14
Nem tetszett. Rosszkedvű, unott volt minden szereplő, mellesleg elég unszimpatikus is. Se egy nevetés, se egy kiabálás, vontatott hangon beszéltek végig. Több ponton nem volt életszerű a történet; pl. ha lopással gyanúsítana a testvérem, egy percig sem maradnék ott; ha férjem felhív, hogy eltűnt a gyerekünk, rohannék haza; és még sorolhatnám. A főszereplő nő nagyon szép, kár hogy egy kis bugyutát játszott, nem állt jól neki.

2016. december 22. 23:41
Örülök, hogy Rudolf Péter vagy Gryllus Dorka nélkül is készül még magyar film manapság. -- Nekem tetszett, végig lekötött. Bár a trailer alapján sokkal súlyosabb konfliktusokra számítottam, így sem távoztam csalódottan a moziteremből. -- Igazából csak Farkassal tudtam szimpatizálni, a másik 4 főszereplő lelki világa valahogy távol esik az enyémtől. -- Én amúgy akárkimről is legyen szó, tuti nem bírtam volna szó nélkül, hogy valaki az én lakásomban a megkérdezésem nélkül eszi az én kajámat míg távol vagyok...
Külön tetszik, hogy a film nincs lezárva. Mindenki eldöntheti, hogyan zajlik majd a vacsora.
9

Összes hozzászólás