Film

Kingsman: A titkos szolgálat /Kingsman: The Secret Service/

magyarul beszélő, amerikai-angol akció-vígjáték, 129 perc, 2014 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

373 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Tökit kicsapták az iskolából, munka nélkül tengődik, az anyja lakásában lakik és zűrös életet él. Amikor autólopásért lecsukják, felhívja az apja halála után kapott érmén lévő telefonszámot. Ki is hozza őt a sittről a kifogástalan modorú, angolosan elegáns kém, Harry Hart, akinek annak idején a fiú apja mentette meg az életét. Harry megütközik a srác életmódján, ám lenyűgözi a fiú tehetsége és az intelligenciája, ezért felajánlja neki, hogy jelentkezhet a csapatába, ahol igazi James Bondot faragnak belőle.

Bemutató dátuma: 2015. február 12. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Gary 'Töki' Unwin
Harry Hart / Galahad
James Arnold
Gary 'Töki' Unwin magyar hangja
Harry Hart / Galahad magyar hangja
Valentine magyar hangja
Arthur magyar hangja
Merlin magyar hangja
Lancelot magyar hangja
Gazelle magyar hangja
Roxy magyar hangja

Linkek:

Vélemény:


február 25. 06:05
Az én ingerküszöbömnek túl sok volt benne a túlzás. Vagy ez egy jamesbond-paródia....?

február 24. 19:50
Nekem tetszett, bár Valentine beszédhibája számomra idegesítő volt. Összességében nézhető, szórakoztató film. Szerintem nem kell kategorizálni, vagy jó vagy nem. Aminek szánták a készítők, annak teljesen megfelel.

február 24. 15:38
Sajnálom, hogy a nézőkben csalódtál hogy valakinek tetszik ez a film. A hiba nem hinném hogy az alkotók műve, hanem az hogy minden ember más és más, ízlések és pofonok, tudod...
Szerintem egész jó kis elvont, esti mozi, a maga nemében én még élvezhetőnek is tartottam. Nyugodtan ajánlani tudom mindenkinek, ki-ki döntse el hogy ez a kategória neki való-e vagy sem, nagy eséllyel minden néző erre már az első fél órában rá fog jönni.

Összes hozzászólás