Epizód

Átok / Temetés

magyar filmsorozat, 1. rész, 25 perc, 2009 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

98 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Az aktuális rész ismertetője:

A műsor ismertetése: Az Átok című sorozat egy középosztálybeli család vidéki hétvégéjét meséli el. Apropója a hirtelen elhunyt apa temetése, akinek hamvait végakarata szerint a Balatonba szórják.
Miközben váratlanul újabb és újabb dolgok derülnek ki az apa magánéletéről, a családtagok kénytelenek szembenézni azokkal az elhallgatott problémákkal, amelyek felszínes, ám belül feszültségekkel teli viszonyaikhoz vezettek.Bemutató dátuma: 2010. április 29. (Forgalmazó: Filmklik Kft.)

Évadok:

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Díjak és jelölések:

Vélemény:


június 23. 23:35
:DDD

június 23. 22:56
Nem elég, hogy izgalmas a sorozat, hanem 1-1 évad teljesen másról szól a többihez képest, ettől függetlenül olyan a sztori, hogy van értelme, még 25 perces részekkel is. Izgalmas, fordulatos, több cselekmény fut egyszerre. Hiába 25 percesek a részek, nekem mégis úgy tűnik, hogy min. 40 perc. És nem azért, mert dögunalom lenne, hanem annyi minden történik. Hogy lehet ennyi mindent belesűríteni 25 percbe? Nem értem.

2016. december 31. 10:45
Nem jutok szóhoz.
Én még az első évadot láttam anno sok sok éve.Akkor is megrázó volt, nagyon át tudtam érezni...A vége nyitott maradt,hogy elütötték a volt szeretőt...reméltem meghalt...De ezek szerint tovább vitték a szálakat.A 3. évad már szinte akciófilm sorozat lett,nem is hittem volna.Nálam 10 es!

Összes hozzászólás
2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x