Jönnek az új LEGO Super Mario szettek!

A LEGO csoport bejelentette, hogy még több szettel, karakterrel, valamint új kalandokkal bővül a LEGO Super Mario játékélmény.

Az újdonságok között megtalálható a Kalandmester készítő szett, melynek kreatív eszközkészlete lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy teljes mértékben személyre szabhassák a LEGO Super Mario készletet, a játékkal töltött időt és az érmék gyűjtésének módját. A 366 kockából álló építőkészletnek köszönhetően a gyermekek szabadjára engedhetik kreativitásukat és személyre szabhatják a pályákat saját maguk vagy akár a többi játékos számára is.


A további készletek közé tartozik

a Chain Chomp Találkozás a dzsungelben kiegészítő szett, A Piranha növény rejtélyes feladata kiegészítő szett, a Wiggler Mérgező mocsara kiegészítő szett, a Pingvin Mario szupererő csomag, valamint a Tanooki Mario szupererő csomag.

Megjelenik ezenkívül a LEGO Super Mario Karaktercsomagok 2. sorozata is. Minden csomag tartalmaz egy interaktív elemet, amit a LEGO Mario le tud olvasni – ezekkel a játékosok még izgalmasabbá tehetik a pályájukat, hiszen összesen tíz megépíthető karaktert gyűjthetnek össze.

A LEGO Super Mario építőkészletek a LEGO Csoport és a Nintendo együttműködésében jelentek meg az idei év során. A videojátékhoz hasonlóan szintekre épülő LEGO játék a Mario kalandjai kezdőpálya belépőszettel indult, ami egy érméket gyűjtő, interaktív LEGO Mario figurát tartalmaz. Minden kiegészítő szett és gyűjthető karakter kompatibilis a kezdőkészlettel. A rajongók az újonnan megjelenő LEGO Super Mario szetteket, karaktereket az idén júniusban piacra dobott összes termékkel és a kezdőpálya szettel is kombinálhatják.


Minden modellkészlet egyedi kihívásokat és karaktereket tartalmaz, emellett kompatibilis a LEGO Super Mario applikációval is, amiben 3D-s építési útmutatók találhatók a szettekhez, nyomon követhetők a már összegyűjtött pontszámok, illetve számos inspiráló ötletet tudhatunk meg belőle az építéshez és az átépítéshez, megnövelve ezáltal a játékidőt. Az új szettek és karaktercsomagok 2021. január 1-jén válnak elérhetővé több LEGO Store boltban, a LEGO.hu oldalon és egyes viszonteladóknál. További információt itt találunk.


(via WELL PR Ügynökség)