Magyarországra érkezik a Mancs őrjárat Live! „A Mentőfutam” című színpadi show

Találkozzatok kedvenc kutyusaitokkal egy zenés, kalandos őrjáraton 2019. december 30. és 2020. január 5. között Sopronban, Debrecenben és Budapesten!

A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs TV-sorozat színpadi változata hamarosan Magyarországra látogat. A zenés előadás során a gyerekek a kedvenc kutyusaikkal élőben találkozhatnak, és egy fantasztikus kalandos őrjárat részesei lehetnek!

Amikor Goodway polgármesterasszonynak nyoma veszik a Kaland-öböl Futam közben, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak. A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első magyarországi turné során találkozhassanak a közönséggel december 30-án Sopronban, majd 2020. január 2-án Debrecenben és végül január 4-5-én a Papp László Budapest Sportarénában.

A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, amiben a szereplők csapatjátékosként vetik be a képességeiket. Az előadás fontos elemei a Bunraku jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni.

Az előadásban hallható pergő ritmusú zene és a vadonatúj, izgalmas forgatókönyv maradandó színházi élményt nyújt a gyerekeknek. A hagyományos színházi díszletek mellett az óriás LED videófal teljes átélést biztosít a nézők számára, ugyanis a Mancs őrjárat eredeti környezetét varázsolja a nézők elé. Láthatóak a TV sorozat népszerű helyszínei, mint a Kaland-öböl, az Őrtorony, Fóka- szigetek, Yumi gazda farmja és Jake hegyei. A speciális interaktív videónak köszönhetően a közönség is részt vesz az előadásban, a nézők a mentőakciókon keresztül, rejtélyeket fejthetnek meg a kutyusokkal, követhetik Goodway polgármester asszony nyomát és így tovább...