Piszkos részleteket árult el a Johnny Depp-pel való kapcsolatáról a Dirty Dancing sztárja

Jennifer Grey 1989-ben egy rövid ideig Depp jegyese volt.

Május 3-án jelenik meg Jennifer Grey memoárja, amelyben a Dirty Dancing - Piszkos tánc című klasszikus színésznője mesél arról is, milyen volt az akkor még a karrierje elején tartó Depp-pel járni. Egy vakrandin találkoztak először, amit Grey ügynöke hozott össze.

„Ettünk, beszélgettünk, Jack Danielst ittunk, hülyére nevettük magunkat, és cigiszüneteket tartottunk a fogások közt” – írja az első randevúról, hozzátéve, hogy Depp

nevetségesen szép volt. És meglepően nyitott, vicces, fura és édes…”

A találkozó után két héttel Depp már meg is kérte a kezét, és ennek örömére vettek egy Lulu nevű pekingi pincsi kölyökkutyát, aki gyerekpótlékként és társaságként szolgált a színésznő számára, amíg Depp távol volt.

Jennifer Grey és Patrick Swayze a Dirty Dancingben (Forrás: Port.hu)

 

A színész ugyanis ekkoriban a 21 Jump Street című sorozatot forgatta Vancouverben, ahová hetente ingázott, és egyre többször keveredett balhékba, bárokban verekedett, rendőrökkel kerül összetűzésbe. Sokszor lekéste a hazafelé, Los Angelesbe tartó repülőt, és

kezdett őrülten féltékenykedni és paranoiásan viselkedni,

attól tartva, hogy Grey megcsalja. A színésznő a hangulatingadozásait és a boldogtalanságát annak tulajdonította, hogy frusztrált volt, amiért nem tudott kiszállni a 21 Jump Streetből.

Amikor Depp egy alkalommal elment egy találkozóra és hosszú órákig nem jött vissza és nem is hívta fel, Grey felbontotta az eljegyzést.

A színésznő a memoárjában egyébként beszél a végzetes orrműtétjéről is, amely a karrierjére is elég negatív hatással volt.

A Depp-Heard ügy legfrissebb fejleményéről itt írtunk.

Via: The Independent