Daisy Ridley még mindig ki van akadva a rajongókra a Skywalker kora miatt

Az új Star Wars-filmekben Reyt megformáló színésznő nem érezte jogosnak a kritikákat – most egy podcastben beszélt erről.

Ridley 2010-ben alakította először a karaktert a Star Wars-folytatásokban, s miközben Az ébredő Erő még alapvetően kedvező fogadtatásban részesült a rajongók részéről,

addig a következő két film, Az utolsó Jedik és a A Skywalker kora már igencsak megosztotta őket.

A Happy Sad Confused nevű podcastben pedig Ridley visszatekintett a bemutató körüli időkre. „A második film szuper megosztó volt. Aztán az utolsó szintén.

És nem igazán változott, hogy hogy is érzek azóta ezzel kapcsolatban”

– mondta a sztár, aki egyébként úgy gondolja, az ő dolga annyi, hogy elmondja a szöveget, eljátssza a szerepet, a forgatókönyv túl van az ő hatáskörén.

Ridley Az utolsó Jedikben. Forrás: Fórum Hungary


A színésznő beszámolt róla, hogy a rajongók elsősorban két fordulatot gyűlölnek nagyon: SPOILER! azt, amikor Rey és Kylo Ren csókot váltanak, illetve azt, amikor kiderül, hogy a lány nem egy senki, ahogy azt addig sejteni lehetett, hanem Palpatine unokája.

„Úgy gondolom, az a csók nagyon is indokolt volt.

Számtalan ok indokolhat egy csókot, és a mi esetünkben ez a búcsú volt. Az egész jelenetet nagyon érzelmesnek éreztem, és ezzel a csókkal nemcsak Kylo Rentől, hanem a munkától is búcsút vettem” – védte meg a forgatókönyvet a sztár, akit hamarosan újra láthatunk Reyként: a Sharmeen Obaid-Chinoy rendezésében készülő, 2026-ban érkező Csillagok háborúja-moziban.


(via Far Out)

 

Jön! Jön! Jön!

A Star Wars hamarosan történelmi mérföldkőhöz ér

Sharmeen Obaid-Chinoy személyében a következő Csillagok háborúja-mozit egy színes bőrű nő rendezi.

Tovább