Ezra Miller megint balhézott, letartóztatták

Ez már a sokadik botránya a The Flash sztárjának. A Warner egyelőre hallgat.

Ezra Miller alakítja Flash-t, a DC moziverzum villámgyors szuperemberét, de a jelek szerint a színész annyira nem gyors, hogy elmeneküljön a hatóságok elől, mert idén már másodszorra tartóztatták le. Először március 28-án került rendőrkézre Hawaii-on, miután egy karaoke bárban agresszíven viselkedett és üvöltözött. Akkor 500 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

Másnap egy helyi házaspár távolságtartási végzést kért ellene, miután a sztár betört a lakásukba, meglopta őket és gyilkossággal fenyegetőzött. A bíró április 13-án, a házaspár kérésére ejtette az esetet.

A színész nem tanult az incidensből, mert most kedden, azaz április 19-én, a reggeli órákban egy magánlakásban keveredett balhéba. A sztár állítólag azután kapta fel a vizet, hogy távozásra szólították fel, és hozzávágott egy széket egy 26 éves nőhöz, aki meg is sérült a homlokán.

Ezra Miller, Cara Delevingne és Jared Leto a 2019-es MET Gálán (Forrás: Getty Images)

 

A rendőrök Millert egy lámpás kereszteződésben fogták el, majd a kihallgatását követően, pár órával később elengedték.

A színésznek ez már a sokadik botránya. 2020-ban előkerült egy videó, amelyben a nyakánál fogva földre hajít egy nőt egy reykjaviki szórakozóhelyen, de a hawaii-i rendőrség szerint csak március 7. óta 10 telefonos bejelentés érkezett hozzájuk Miller viselkedése miatt.

A színész jelenleg a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkaiban látható Aurelius Dumbledore szerepében, míg az önálló Flash-film 2023 júniusában jönne – kérdés, hogy a Warner vezetősége hogyan reagál a sztár újabb botrányára.  

via: Variety