Íme az MTV Movie & TV Awards 2018 győztesei!

A Fekete Párduc és a Stranger Things kapta a legtöbb Arany Popcorn-díjat.

A Marvel fekete szuperhősös filmje összesen négy díjat vihetett haza: a legjobb filmnek, a legjobb filmfőszereplőnek és a legjobb hősnek (mindkettő Chadwick Boseman), illetve a legjobb főgonosznak (Michael B. Jordan) járót.

Így örült a trófeájának Noah Schnapp. Forrás: Emma McIntyre / VMN18 / Getty Images for MTV

 

A gála televíziós részén nem túl meglepő módon a Stranger Things című Netflix-sorozat győzedelmeskedett: három kategóriában kapott Arany Popcornt, ezek a legjobb tévéműsor, a legjobb tévés főszereplő ( Millie Bobby Brown) és a legjobb rettegést előadó színész (Noah Schnapp).

Az esemény házigazdája Tiffany Haddish volt, és az este egyik érdekes pillanata az lett, amikor ő maga is átvehetett egy díjat (legjobb komikusi alakítás) a Girls Tripben nyújtott játékáért. A magyar nézők sajnos nem sokszor láthatták még a színésznőt, de hogy milyen vicces, arról már az Oscar-gálán is meggyőződhettünk.

Így örült Chris Pratt az elismerésnek. Forrás: Emma McIntyre / VMN18 / Getty Images for MTV

 

Ha lehet ilyesmiről beszélni egy eleve a lazaságra és a fiatalok ízlésére épülő díjátadó esetében (kitüntetik például a legjobb csókot és a legjobb verekedést is), az MTV Movie & TV Awards legnagyobb presztízsű díjait idén Lena Waithe színész-forgatókönyvíró (az év áttörése) és Chris Pratt (életműdíj) kapta. A díjazottak teljes listáját ide kattintva olvashatjuk.


(via Independent)