Steven Seagal felhúzta magát

Kisétált egy interjúról, mert a nemi erőszakkal kapcsolatos vádakról kérdezték. Nézd meg a felvételt!

Az akciósztárral a BBC Newsnight című műsora készített interjút, és egy ponton a riporter arról kezdett beszélni, hogy Seagal sok időt tölt Oroszországban, sok időt tölt Amerikában, és az amerikai életével kapcsolatban a következő kérdést szegezte neki. „Van ellened egy nemi erőszakkal kapcsolatos vád, és azt szeretném kérdezni, hogy érint ez téged.”

A kérdést követően a színész azonnal leszedte magáról a mikroportot, és elvonult a helyszínről – anélkül, hogy idegesség vagy bármilyen más érzelem látszott volna rajta. Kirsty Wark riporter egy darabig még szólongatta (nem egy helyen voltak ugyanis, helyszíni kapcsolással érték el a sztárt), majd helyette, az ő nevében mondta el, hogy

korábban tagadott minden ellene felhozott vádat.

Rachel Grant, korábbi Bond-lány (a Halj meg máskorban tűnt fel) még januárban mondta a BBC Newsnak, hogy Steven Seagal megerőszakolta. Állítása szerint egy bulgáriai meghallgatáson történt, hogy a sztár lerántotta a fölsőjét, lenyomta az ágyra, majd ő maga is vetkőzni kezdett. Seagalnak egyéb szexuális zaklatási ügyei is voltak, erről itt, itt és itt írtunk korábban.


(via NME)