Újabb és újabb titkok és érdekességek a Reszkessetek, betörők!-ről

Idén sincs karácsony Kevin nélkül.

Akár külön tematikus lapot is lehetne indítani, ami csakis és kizárólag a Reszkessetek, betörők! című filmmel foglalkozik, ugyanis annyi érdekesség derült már ki a filmmel kapcsolatban, ami egyben azt is jelenti, hogy eléggé foglalkoztatja az embereket Kevin rendhagyó karácsonya.

Itt van pár korábbi cikkünk, ha esetleg valaki el akarna veszni ebben a végtelen univerzumban!

Rögtön lehet kezdeni 9 érdekességgel, ami eddig talán fel sem tűnt a filmmel kapcsolatban. Ha ez nem lenne elég, akkor lehet folytatni a kutakodást, egy laza kis bakiparádéval. A humor vonalán maradva itt van egy rakás vicces érdekesség, mert miért is ne. A totális elborulás jegyében pedig itt van egy elképesztően szürreális videó arról, hogy milyen is lenne a Reszkessetek, betörők!, ha Sylvester Stallone játszaná Kevint. A sort rengeteg cikkekkel lehet(ne) folytatni, mert kiderült, hogy Joe Pesci eléggé megszívta a második rész forgatásán; A szennyes lelkű angyalok kamu filmről is van pár infó; a LEGO is felszállt a vonatra, amin a reszkető betörők szívnak. Itt lehet szemezgetni a jobbnál jobb cikkek között.

És még ennyi ismert infó után is sikerült még néhány érdekességet találni. Kiderült végre az, ami annyi ember fantáziáját izgatja, hogy

mégis miből (MIBŰŰŰ?) telik Kevin apjának egy ekkora házra Chicagóban, és miből (MIBŰŰŰ?) tud kifizetni egy párizsi utat nagyjából egy tucatnyi embernek?

A videóból kiderül, ahogy az is, hogy miként kapcsolódik a Reszkessetek, betörők! a Casino című maffiafilmhez azon a magától értetődő dolgon túl, hogy mindegyikben szerepel Joe Pesci.