Ezt változtatnák meg a Trónok harca alkotói a sorozaton

Nem azt, amire gondolnánk.

A David Benioff – Dan Weiss duó közelgő netflixes sorozatuk, A 3-test-probléma kapcsán ültek le beszélgetni a The Hollywood Reporterrel, amelynek munkatársai korábbi szériájukról, a Trónok harcáról is kérdezgették őket. Megkérdezték például tőlük, hogy mi az, amit megváltoztatnának a Trónok harcán, ha lehetne.

A népszerű fantasyszériának az utolsó évadát köztudottan utálták a nézők (és egyébként a kritikusok is), de Benioffék válasza nem ezzel kapcsolatos volt.

Meglepő módon egy olyan apróságon változtatnának, amivel a legtöbb rajongó valószínűleg nem foglalkozott túl sokat.


Azzal a brutális börtönőrrel, Morddal kapcsolatos, aki Eyrie égbe nyíló celláiban őrizte (és kínozta) Tyrion Lannistert, majd az megvesztegette, hogy segítsen neki megszökni. Később a Peter Dinklage által alakított figura azzal dob egy kis zsák aranyat a férfi elé, hogy

„egy Lannister mindig megadja a tartozását”.

„Hiba volt, hogy nem hoztuk vissza Mord karakterét” – kezdte Benioff. „Pedig folyton beszéltünk róla” – egészítette ki Weiss. „És meg is volt, hogy melyik jelenetbe rakhattuk volna bele. Abba a tavernabeli képsorba, amelyikben Brienne szerepelt. Vagy a Véreb volt? De túl későn kapcsoltunk. Pedig simán meg lehetett volna csinálni, hogy a börtönőr immár kisvállalkozóként, mint a hely tulajdonosa, elsétál a háttérben” – fejezték be az alkotók.


(via The Hollywood Reporter)

 

Ez lesz Benioff és Weiss közelgő netflixes sorozata

Sci-fi thrillerrel térnek vissza a Netflixen a Trónok harca alkotói – Előzetes!

A magyarul is megjelent A háromtest-probléma című regényt dolgozták fel.

Tovább