Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Programajánló a KULT50 alapján

A Fidelio a mai magyar kulturális élet kiemelkedő alakjainak számba vételével nagy vállalkozásba fogott, amelyet sikeresen teljesített, mert az elkészült kiadvány idén júniusban kiadásra került. Mi pedig összegyűjtöttük nevezett listáról azokat a szereplőket, akikkel nyáron és ősszel személyesen is találkozhatunk. Természetesen azt is eláruljuk, mikor és hol.

Jegyakció

Jegyajánló

Evita

2017. augusztus 11., 13., 20:00
A Szabad Tér Színház és a Szegedi Nemzeti Színház közös előadása. "Visszajövök és millióké leszek" - mondta Eva Perón (Evita), az argentin miniszterelnök felesége halála előtt, aki a szegénységből önerőből felemelkedve olyan életet élt, amely mintaként szolgálhat mindannyiunk számára.

Múzeumok Éjszakája 2017

2017. június 24.
A rendezvény évek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen mi más is lehetne kellemesebb egy forró nyári nap éjszakáján, mint hódolni a történelem, a művészetek és a velük összekapcsolható értékek nyújtotta látványosságoknak.

Titanic - A kiállítás

2017. július 20. - december 31.
A világ egyik legkedveltebb tárlata hamarosan Budapestre jön. A 2300 négyzetméteres Titanic kiállításon a rajongók több száz eredeti műtárgyat - bútorokat, ruhákat, ékszereket - tekinthetnek meg a híres hajóroncsból.

Mi a fene az az opusz 69?

Biztos ön is találkozott már azzal a furcsa számmal a zeneművek címe után: ez az opusz szám. De mi ez? És miért van rá szükség?

Magyar rajzfilmeket díjaztak Kecskeméten

A 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál nagydíját Wunder Judit Kötelék című rövidfilmje kapta, Bucsi Réka LOVE című alkotása pedig a legjobb rövidfilm kategóriában nyert. A 10. Európai Animációs Játékfilm és Tv-film Fesztivál legjobb egészestés animációja A vörös teknős lett. A közönségdíjat az Életem Cukkiniként vihette haza.

2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x