Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Programajánló a KULT50 alapján

A Fidelio a mai magyar kulturális élet kiemelkedő alakjainak számba vételével nagy vállalkozásba fogott, amelyet sikeresen teljesített, mert az elkészült kiadvány idén júniusban kiadásra került. Mi pedig összegyűjtöttük nevezett listáról azokat a szereplőket, akikkel nyáron és ősszel személyesen is találkozhatunk. Természetesen azt is eláruljuk, mikor és hol.

Jegyakció

Jegyajánló

Kerekdomb Fesztivál 2017 ősz

2017. szeptember 8-10., Tállya
Többek között a 30Y, a Bohemian Betyars, a Honeybeast, a Zuboly, az Irie Maffia, a Mary Popkids, Herczku Ági és a Banda, A Kutya vacsorája, a Szeder, az Eszter-lánc mesezenekar, Szirtes Edina Mókus, Czutor Zoltán és a Czutorborsók, a Musica Florens, Pribojszki Mátyás, Szász Ferenc és a Random Trip zenészei is gondoskodnak majd a jó hangulatról. Fellép az RS9 Színház, valamint a József Attila Kör, az irodalomfelelős pedig Lackfi János lesz.

Egy őrült naplója

2017. augusztus 24., 20:30
A történet főszereplőjét, a szemünk láttára a realitásérzékét folyamatosan vesztő, vagy már eleve labilis valóságérzékelésű hivatalnokot Keresztes Tamás játssza, aki nem először kap főszerepet Bodó-előadásban, rá épült a Katona József Színházbeli híres Ledarálnakeltűntem is.

Zorán

2017. augusztus 19., 21:00
Zorán mindig a bőség zavarával "küzd", amikor az új turné vagy nagykoncert programját kell megszerkesztenie. Hiszen csak a négy évtizedes szólópályafutása alatt mintegy 150 dal született, ezekből akár bő tízórányi koncertet is össze lehetne állítani.

Robin Hood

2017. augusztus 26., 20:30
A musicalban feldolgozott story méltán a világ egyik leghíresebb története, hiszen olyan örök emberi értékekről szól, mint a hazaszeretet, hűség, az igazság keresése, szabadságvágy, melyek mindenkor, minden időben érvényesek.

Köztársaság

2017. augusztus 18-19., 20:00
Hogyan lép valaki a zsarnokság útjára? Milyen motivációi vannak egy rettegett uralkodónak? És végül, milyen köztársaság lesz az övé? Ezekre a kérdésekre fókuszál Szálinger Balázs Köztársaság című drámája.