Programkereső

előzetesek

ínyenceknek

Westernfilm zsidókkal – 1945 kritika

Kis falut mardos a kollektív bűntudat valahol az Alföldön közvetlen a háború után, és elég két szótlan idegen érkezése ahhoz, hogy mindenki egymásnak essen. Török Feri történelmet csinált.

Mozi lista

Jegyajánló

filmes események

Lengyel Filmtavasz

Lengyel filmművészeknek köszönhetően idén is különösen gazdag programmal, és a közelmúlt legjobb, legsikeresebb filmjeivel várják a közönséget.

Török Filmnapok

Április 29-30-án a Puskin Moziban kerül megrendezésre a Török Filmnapok. A rendezvényen négy török film kerül bemutatásra (magyar felirattal).

KISKAKAS Animációs Filmnapok

A Toldi moziban zajló filmnapok ez alkalommal Franciaország három vezető animációs intézményét látja vendégül.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 1945
  1945 augusztus 12, 11 óra. Titokzatos szállítmányukkal két fekete ruhás, fekete kalapos idegen jelenik meg egy magyar falu vasútállomásán. Néhány óra alatt minden megváltozik.
  Időpontok
 • Alibi.com
  Néha minden pénzt megér egy alibi, amivel sikeresen leplezhetjük kettős életünket. Greg alibigyáros startupja óriási siker. És a cégnek hála, még álmai nőjét is megismeri.
  Időpontok
 • Desierto - Az ördög országútja
  Egy csapat bevándorló megpróbál átkelni a mexikói határon, hogy eljusson az Egyesült Államokba, azonban útjukat állja egy távcsöves puskával felszerelt, önjelölt "igazságosztó".
  Időpontok
 • Öldöklő szerelem
  Nem könnyű elegánsan szakítani. Tessa még alig heverte ki, hogy véget ért a házassága, amikor volt férje eljegyzi új szerelmét, és hazaviszi abba a házba, ahol valaha Tessával élt.
  Időpontok
 • Szívvel-lélekkel
  Három fiatal szörfözik a francia óceánon. Később a hazaúton baleset történik. A tizenéves Simont kórházba szállítják, de hamar kiderül, hogy élete már csak illúzió: szüleinek döntést kell hoznia.
  Időpontok

várható premierek Összes premier

 • 6,9 a Richter-skálán
  Tony a középkorú színész feleségével, Kitty-vel éli leginkább unalmasnak mondható hétköznapjait, amit legfeljebb Tony földrengésektől való irracionális félelme dob fel.
  Időpontok
 • Álom hava
  1690 Álom havában /december/ pár rongyos ember vánszorog a síkságon. A török fogságból szabadult három figura rég vesztett otthonát és helyét keresné.
  Időpontok
 • Bye Bye Man - A Rettegés Neve
  Három diák beköltözik egy ódon házba. Majd miután szeánszot tartanak, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel.
  Időpontok
 • Elveszve Párizsban
  Fiona levelet kap párizsi nénikéjétől, hogy ha nem segít, félő, hogy otthonba viszik. Fiona a francia fővárosba utazik hát, ahol egyhamar elveszíti a holmiját, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol.
  Időpontok
 • A kör
  Mae megkapja álmai állását a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél. A cég vezetője megkeresi azzal az ötlettel, hogy SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt.
  Időpontok
 • Lengemesék
  A lengék a Nádtenger apró, de bátor, zöldbőrű őrei. A gyerekeket csak akkor avatják őrzővé, amikor bebarnul a hajuk. Füttyös Vilkónak legnagyobb álma, hogy végre ő is őrző lehessen.
  Időpontok
 • Szafari
  A rendező egzotikus vadászatra kíséri el szereplőit, ahol betekintést nyújt az elégedett és tehetős európai polgárok időtöltésébe a távoli afrikai szavannákon.
  Időpontok
 • A tökéletes gyilkos
  Kamenár, a gyilkossági csoport nyomozója nem találja helyét lánya halála után. Amikor brutális bűntény helyszínére hívják, azonnal kiderül, hogy Petrát, a gyanúsítottat ő is jól ismeri.
  Időpontok
 • Emlékképek
  A film Wladyslaw Strzeminskinek, a 20. század egyik legkiemelkedőbb lengyel avantgárd festőjének állít emléket, aki nemcsak művészként, hanem tanárként is kiemelkedő eredményeket ért...
  Időpontok
 • A galaxis őrzői vol. 2.
  Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket....
  Időpontok
További premierek

Programkereső