ValóVilág: még hogy a fiúk nem sírnak!

Volt sok dráma, féltékenység, kiborulás, férfi könnyek.

A ValóVilág csütörtök esti adásában első körben az okozta a legnagyobb izgalmakat, hogy két új villalakó, Vera és Dudu csatlakozott a játékosokhoz, viszont arra senki sem számított, hogy a megjelenésükkel a nyereményalap vészesen csökkenni kezd. A zavarodott villalakóknak végül Megyeri Csilla műsorvezető árulta el, hogyan veszítettek kétmillió forintot a kanapén ülve.

A többiekkel ellentétben azonban VV Kikidi nem tudta nevetve fogadni a nyereményalap csökkenésének hírét, és annyira kiakadt, hogy a végére már sírva panaszolta a kamerának, miért érinti mindez ilyen érzékenyen.

„Abból veszünk el, amit a családomnak akarok adni, és röhögünk rajta.

(…) Elveszik a lehetőségét, hogy valami jót tehessek” – árulta el könnyek között a fiú.

Kikidi kiborult. Forrás: rtl.hu


És ezzel még nem ért véget az aznapi drámák sora. Az esti buli alatt Dorka nehezen viselte, hogy Valen más lányokkal táncol, ezért úgy döntött, visszavág a srácnak. Az újonnan beköltözött VV Duduval bújt Valen ágyába, amire VV Geri azonnal felhívta barátja figyelmét. Az erről szóló videót itt tudjátok visszanézni (tetemes mennyiségű reklám közé ékelve).

Volt még valaki, aki nem tudta felhőtlenül kiélvezni a bulihangulatot. Miután ugyanis a villalakók kitűzőkkel dönthettek arról, mely társuk jelent számukra többet barátnál, ki az, aki csak barát, illetve kit látnának szívesebben a villa falain kívül, és utóbbi kategóriában Dzsigeri kapta a legtöbb jelölést, a srác szintén csatlakozott azoknak a táborához, akiknél eltört a mécses.


(via rtl.hu)

 

Ismerd meg jobban Dudut

ValóVilág: Vállalhatatlan kisfilmmel mutatkozott be Soltész Rezső floridai hasonmása, VV Dudu

A göndör hajú villalakó többször is késett már el azért találkozóról, mert újra megmosta a haját. Vajon azzal, hogy szeret csajozni, de utál beágyazni, meddig húzza a luxusbörtönben?

Tovább