Amerikai kopó

Bakancslistához adom
One Ranger
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 95 perc, 2023

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Egy texasi ranger a sivatagon keresztül üldöz egy bankrablót. Időközben kiderül, hogy a bűnöző egy nemzetközi terrorista, aki London központjában tervez robbantásos merényletet elkövetni. Miután a társát megölik, a texasi kopó összeáll egy brit titkosügynökkel és annak főnökével, hogy együttes erővel vadásszák le a terroristát és megakadályozzák a londoni merényletet.

Az Amerikai kopó a legjobb akciófilmes műfaji hagyományokat idézi meg. A film főszereplője Thomas Jane (A megtorló, Háborgó mélység, Az őrület határán, Predator – A ragadozó, A köd, Boogie Nights) és a kétszeres Oscar-jelölt John Malkovich látható (Célkeresztben, Veszedelmes viszonyok, A vasálarcos, A John Malkovich menet). Mellettük mások mellett Dominique Tipper (Kiéhezettek, Legendás állatok és megfigyelésük), Nick Moran (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Harry Potter és a Halál ereklyéi 1-2. rész, A muskétás), Patrick Bergin (Egy ágyban az ellenséggel, Robin Hood, Férfias játékok) és Dean Jagger (Trónok harca) is szerepelnek a filmben.
Bemutató dátuma: 2023. június 15. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
nefefe febr. 24. 19:01:26 7/10
Úgy kezdődik, mint egy western-film. Aztán modernizálódik. Jönnek az oroszok, az angolok – nemzetközivé válik a dolog. Tipikus „ fogjuk meg a terroristát „ játék kezdődik, összefognak az angol és amerikai hatóságok, és próbálják meg elkapni az illetőt. Harcolnak vele itt is, ott is, amíg a végén csak sikerül elkapni. Persze ehhez kell a tökös cowboy ranger, aki nélkül természetesen tehetetlenek az angol erők. Thomas Jane - aki jól játszotta a rezignált rangert - mellett a másik főszereplő az a Dean Jagger, akit én a Harcos c. sorozatból ismertem meg, ahol szintén egy ír embert alakított. A harmadik főszereplő, Dominique Tipper kissé vérszegénynek tűnt mellettük. Nekem legjobban Oleg karaktere volt a leghitelesebb, persze ez nem furcsa, mert az őt alakító Jess Liaudin egy igazi harcművész. Voltak benne jó, és kevésbé jó megoldások, látványos, és kevésbé látványos akciók, változatos helyszínek a sivatagtól a városig. Nem egy kiemelkedő akciófilm, de azért egyszer meg lehet nézni.
4/10
doktormacko1953 2023 okt. 14. - 19:27:06 4/10
qrva gyenge
2/10
stefanis 2023 jún. 19. - 22:36:40 2/10
Ótvarka...