Feláldozh4tók

Bakancslistához adom
Expend4bles
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, kalandfilm, 93 perc, 2023

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Felszerelkezve minden fegyverrel, amire csak szert tudnak tenni és a hozzájuk kellő szakértelemmel, a Feláldozhatók az utolsó védelmi opció a világ számára; a csapat, akiket akkor hívnak, ha minden más kudarcot vall. Ám az új csapattagok, új harcmodorral és új stílussal, megmutatják, mit is jelent az, hogy újult erővel.

Új nemzedék sztárjai csatlakoznak a világ legnagyobb akciócsillagaihoz egy adrenalinnal fűtött kalandban. A válogatott zsoldosok – Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone – ismét összeállnak, s most először velük tart Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran és Andy Garcia.
Bemutató dátuma: 2023. szeptember 21. Forgalmazó: Fórum Hungary

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
szabi_hun2 okt. 01. 15:03:51 7/10
Őszintén szólva az alacsonyabb értékelések miatt rosszabbra számítottam a filmmel kapcsolatban. Viszont ehhez képest kellemes csalódás volt.
Vannak hiányosságok, túltolt jelenetek, akárcsak az előző három részben, de itt a kevesebb karakter miatt talán jobban sikerült kidolgozni egyikük, másikuk személyiségét, ezért az egysorosok is nagyobbat ütnek, az akciók szintén, amikből amúgy sincs hiány, ugyanis a film az elejétől a végéig pörög. Az akciójelenetek erőszakosabbak, mint az előző részekben. Gondolom amiért visszavettek ezekből a 3. részben, ezért itt ezzel akartak javítani a helyzeten. Végül is ki ne szeretne paradicsomszósszal összefröcskölt képet bámulni, nem igaz? Persze csak akkor, ha ez indokolt. Jót is tett a filmnek, de valahogy mégis érződött rajta, hogy egy idő után kifárad, így hát ez elég volt lezárni a sorozatot és be-, vagyis feláldozni a műfajt, és átadni a stafétát a fiataloknak, hátha tudnak majd valamit újítani akciófilm-téren.
ChiKung szept. 30. 09:07:45
Borzalmasan rossz lett. Az első 2 rész szerintem pöpec, a 3. rész nézhető. Ezt a részt kár volt elkészíteni. 0 pont.
6/10
Walaky83 szept. 30. 07:52:16 6/10
A film pörgős, akciódús. Jason Statham hozza az elvárható szintet.

Stallone az egész filmben kb 5 percet játszik az akciókban kb 0 percet szerepel, csalódás.

Az effektek szörnyűek: az autók konkrétan leesnek a vászonról annyira műek, a robbanások olyanok mintha ha csak tűzijátékok lennének. A cselekmény kiszámítható. Az eddigi részek tele voltak nyílt, széles terekkel, most a vágások is iszonyat szűkek és a terek is kisebbek. Alapjában véve nekem tetszett a film, nem hozza az eddigiek színvonalát, de élvezhető. Viszont ami az egész összképet elrontja az nem más mint egy "színész" aki fapofával túljátszva a szerepét, negatívba rántja az egészet nem más mint a tehetségtelen Megan Fox, aki nem tudom, hogy került be a filmbe de valószínű, hogy több köze volt a melleihez mint a színészi képességeihez. Nem is értem miért van még a szakmában (dehogynem értem :D) az eddigi filmjeiben sem brillírozott, na ő hozta a saját szintjét. Összeségében nem tudok elvonatkoztatni Megan Fox "színészi" játékától ezért is pontozom le a filmet.

8/10
nokedli80 szept. 21. 20:54:46 8/10
Szerintem vallalhatóan sikerült. Tönbször meg fogom nézni. Hozta azt a szintet, amit vártam.