Kivert kutyák

Bakancslistához adom
Strays
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 93 perc, 2023

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Azt mondják, a kutya az ember legjobb barátja, de mi van, ha az ember egy totális szemétláda? Ebben az esetben itt az ideje az édes bosszúnak, kutyakeményen.
Amikor Reggie-t, a naiv, fáradhatatlanul optimista border terriert kidobja semmirekellő gazdája, Doug, az eb biztos abban, hogy szeretett gazdája szándékosan sosem hagyná őt magára.
Ám miután összeismerkedik a Bogár nevű, a gyorsbeszédű, mosdatlan szájú boston terrierrel, aki kóbor kutya, szereti a szabadságot, és abban hisz, hogy gazdája csak a lúzereknek van, Reggie végre rájön, hogy toxikus kapcsolatban volt, és elkezdi észrevenni, hogy Doug mekkora egy rohadék.
Így aztán Reggie, Bogár, és Bogár cimborái – Maggie, az okos ausztrál juhász, akit a gazdája egy új kiskutya miatt mellőzött, és Vadász, egy ideges dán dog, akit kikészített idegileg, hogy terápiás segédállat volt - most együtt, bosszúra éhesen tervet kovácsolnak, és belevágnak egy nagyszabású kalandba, hogy segítsenek Reggie-nek hazatalálni… és megfizetni Dougnak, oly módon, hogy leharapják a legkedvesebb testrészét. (Segítek: nem a lábát.)
Az ismert és szeretett kutyás filmeket állítja a fejük tetejére ez a fergeteges, korhatáros, élőszereplős vígjáték, a szeretet bonyodalmairól, a barátság fontosságáról, és a díványhupákolás váratlan előnyeiről.
A filmet Dan Perrault (American Vandal) írta, és Josh Greenbaum (Barb és Star Vista Del Marba megy) rendezte.
Bemutató dátuma: 2023. augusztus 17. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Bíró Judit Judu szept. 03. 11:21:50 7/10
Nem rossz, de tényleg nem gyerekeknek való. Szexuális utalások és ronda beszéd.
Yestrologia aug. 31. 16:47:18
Ilyen film nincs is, 1 percet se mutassatok meg belőle gyerekeknek! Amúgy nagyon szórakoztató és meglepően jól illusztrálja a bántalmazó kapcsolati játszmákat, csak kutya-gazda viszonylatban.
5/10
doricki23 aug. 28. 09:24:52 5/10
Nem rossz kis film, de elég bugyuta, néhol kínos, erőltetett poénokkal.
Ékes példa miért nem szeretem a vígjátékokat.
8/10
zölderdő aug. 26. 21:36:04 8/10
Tetszett a film, vicces volt, hasonlóra számítottam. A 16-os karika indokolt, valóban rondán beszélnek a szereplők :)