Mancs őrjárat: A film

Bakancslistához adom
Paw Patrol: The Movie
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-kanadai animációs film, családi film, 88 perc, 2021

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A Mancs őrjárat bevetésre kész!
Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!
Bemutató dátuma: 2021. augusztus 19. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Marton12 2021 dec. 17. - 22:08:28 7/10
Nem is volt annyira gyerekes és béna, mint amit vártam. Persze volt egy-két idétlenebb rész, de ettől eltekintve is még elég jó. Az animációja fantasztikus volt, a szereplők is, és a szinkron... egyszerűen lehengerlő volt! Majdnem jó volt végig, de mint említettem voltak béna részek is, de ez nem minden. Őszintén szólva, a vége inkább röhejes volt, mintsem komoly, ez volt még nálam a probléma.
Azért, meg kell mondjam, meglepett ez a film, mivel egy címre is röhejes sorozatról nem hittem volna, hogy csinálnak belőle egy elég jó kis animációs filmet, ráadásul úgy, hogy még annyira nem is lesz béna. Ez igazán szép munka volt és remélem több ilyen lesz még a közelmúltban :))