Augusztusban jön a egész estés Mancs Őrjárat!

Jövő augusztusban lesz a világpremierje a Nickelodeon Movies és a Paramount Pictures közös animációs filmjének, a Mancs Őrjáratnak – méghozzá népszerű sztárokkal a főbb szerepekben.

A produkcióban olyan ismert közéleti személyiségek hangját hallhatják majd a nézők, mint a világhírű influenszer, modell és médiaszemélyiség, Kim Kardashian West vagy épp a népszerű televíziós műsorvezető és showman, Jimmy Kimmel.

A szinkronmunkákban rajtuk kívül több népszerű színész is szerepet vállalt, köztük például Dax Shepard (Minden kút Rómába vezet, Vásott szülők, Üss vagy fuss!), Iain Armitage, a Hatalmas kis hazugságok és Az ifjú Sheldon sztárja vagy a(z elsősorban Amerikában) népszerű komikus, Tyler Perry (Madea filmek).


A rendezői székbe a gyerekmesék veteránja, Cal Brunker ült be, akinek a nevéhez olyan animációs filmek kötődnek, mint a Jégkorszak 3., a Minyonok vagy A kis kedvencek titkos élete (tervezőként) A mogyoró-meló 2. (rendezőként) vagy az Óriásláb – Családi bevetés (forgatókönyvíróként).

A hírek szerint a munkálatok már zajlanak, a produkció világpremierjét pedig 2021. augusztus 20-ra tűzték ki a filmesek (a magyar mozikban már egy nappal előtte látható lesz). Az eredeti tévésorozat egyébként hat hősies kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye kalandjainak a története, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.


(via Red Lemon Media)