90 perc a mennyországban

Bakancslistához adom
90 Minutes in Heaven
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 121 perc, 2015

Értékelés:

34 szavazatból
Szerinted?

A súlyos autóbalesetet szenvedett férfit halottnak nyilvánítják, ám másfél órával később visszatér az életbe, és azt állítja, látta a Mennyországot.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
rövid jan. 31. 20:33:43
Ez is egy hitgyülis film!
10/10
Róbert Érsek 2022 nov. 02. - 20:12:14 10/10 Előzmény stupek2
A vallást nem keverték bele a történetbe hanem megtörtént esetet dolgozz fel a film! Amiben ott a valóság nem úgy mint a Hollywoodi filmekben ahol kifigurázzák az Istent és a mennyet is meseként állítják be! Isten létezik hisz ő alkotott mindent a menny is valóság és a pokol is! Sajnos az emberek nem veszik komolyan Istent és az ilyen filmek is hidegen hagyják! Pedig az Isten szól egyszer, kétszer, háromszor is ám az igazságtól elfordítják az emberek a fejüket de a mondák felé odafordulnak!
7/10
stupek2 2017 febr. 21. - 11:50:27 7/10
Láttam már sok balesetes filmet, ahol a fõhõs éppen hogy átvészeli a dolgot. Nem akarok címeket mondani, de a történet ismerõs. Fõleg, hogy a vallást is belekeverik a filmbe. Megható film, mert a végéig nem is sejtjük mi lesz a vége ( na ezt jól megmondtam) Én sem írom le. Személyesen érint a film, mivel nekem is volt balesetem, a felépülés kb így történt, bár nálunk ezért nem kellett fizetni. A texasi ügyvédet kár volt beleírni a jelenetekbe csak rontotta a képet. Aki sírós filmet akar nézni, nézze meg. Csak azért nem 8 pont, mert már többször fel lett dolgozva ez a történet, egyszer pld egy fiatal lánnyal, öreg férfiaval stb. 7 pont.
7/10
pihes 2017 febr. 15. - 15:13:59 7/10
Jól átlátható film. Engem, szó szerint megérintett.
10/10
blade_ 2016 szept. 08. - 22:03:47 10/10
90 perc a mennyország

Don Piper (Hayden Christensen – Star Wars – A klónok támadása) 1989. január 18-án az életét vesztette, amikor autója frontálisan ütközött egy kamionnal. A mentésre érkezõk nyilvánították halottnak, majd letakarták a holttestet, ami 90 percig feküdt a helyszínen. Don ez idõ alatt a mennyországban járt, ahol megboldogult rokonokkal találkozott. Mindezt onnan tudjuk, hogy egy lelkész imája visszahozta Dont az életbe, hogy elmondhassa ezt az élményt. Don számára azonban ez a csoda szinte elviselhetetlen következményekkel járt. A baleset után iszonytató fájdalmakat és szörnyû érzelmi traumákat kellett elszenvednie. Szeretõ felesége, Eva (Kate Bosworth – Superman visszatér), három gyermeke és rengeteg barátja segítségével azonban Don megküzd, hogy visszanyerje korábbi életét. A Piper család hihetetlen, de igaz történetén – és az abból készült milliós példányszámban eladott könyvön – alapuló film kitartásról és az élet kihívásain való felülkerekedésrõl szól.