9.99 $

Bakancslistához adom
$9.99
ausztrál-izraeli animációs film, 78 perc, 2008

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Gondolkodott már rajta, "Mi az élet értelme? Mi célból létezünk?" A válasz erre a bosszantó kérdésre most végre Önnek is elérhető! Rátalálhat egy kicsi, de elképesztő könyvecskében, amely könnyen követhető, egyszerű nyelvezetével elmagyarázza Önnek az élet értelmét! A könyv illusztratív, gyönyörű színes képeket tartalmaz, a legjobb minőségű papírra nyomtatva, és most az Öné lehet csupán $9.99-ért.

Ez az a hirdetés, amely megváltoztatja a 28 éves, szüleivel élő munkanélküli, Dave Peck életét. Küzdelmében, hogy felfedezését megossza a világgal, Dave szürreális útja szokatlan szomszédjaiéval kereszteződik: egy öreg úr és zsémbes őrangyala, egy eladósodott varázsló, egy bűbájos nő, aki az extra sima férfiakat szereti, egy összetört szívű ember, aki egy csapat keményen partizó, két hüvelyk magas diákkal barátkozik össze, és egy kisfiú, aki szabadon engedi malacperselyét. Történetük összefonódik, a remény posztmodern jelentését vizsgálva.

Az Etgar Keret novelláin alapuló $9.99 egy egész estés stop motion animáció, amely szűk 10 dollárra tartja az élet értelmét.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
adamnagysweetmovie 2012 nov. 22. - 16:36:43 Előzmény sipka
Most megy 2 vetítés erejéig.
tumac 2010 márc. 13. - 18:53:43 Előzmény sipka
ugyanez volt az érzésem nekem is, és egyáltalán nem csalódtam.
sipka 2009 máj. 29. - 00:04:19
Van úgy néha, hogy az ember minden észérv nélkül kíváncsi egy filmre. Nem tudja mirõl szól, milyen mûfajú alkotás, vagy hogy érdekli e majd, csak látni szeretné. Most nálam is ez a helyzet a "$9.99" esetében.
Ez a technika valahogy megfogott!! Igaz, hogy már túlontúl mûvészieskedõ akar lenni, de mégis valahogy az a bizarr atmoszféra érdekesé teszi. Fura fazonok, fura megvalósításban: tehát biztos jó lehet :)
Valaki látta már? Nálunk befogják mutatni egyáltalán? Aki tud, válaszoljon :P

Itt az elõzetes:

www.youtube.com/watch?v=pUciiBNqYW8