Elsőosztályú séfjeink Bobby Flay, Michael Symon, Anne Burrell és Alex Guarnaschelli napjaink legnagyobb ételkészítési problémájával szembesülnek műsorunkban: a konyhai hulladékkal. Két csapatra osztva mindössze 48 óra áll rendelkezésükre, hogy elkészítsék egy többfogásos állófogadás menüjét, de a recept nem ilyen egyszerű: ehhez olyan alapanyagokat használhatnak csak fel, amik a legtöbb étterem konyháján a kukában végeznék. Kövessék szakácsainkat a szupermarketek polcaitól az élemiszereket előállító farmokon át a naponta városnyi méretekkel terbélyesedő szeméttelepekig és értékeljék újra modern fogyasztói társadalmunk elképzelését a szemét fogalmáról.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások