A Rózsaszín párduc fia

Bakancslistához adom
Son of the Pink Panther
amerikai-olasz vígjáték, 89 perc, 1993

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Bár Clouseau már meghalt, a francia rendőrség mégsem alhat nyugodtan. A néhai felügyelő fia ugyanis szintén rendőri pályára adja magát és amikor megjelenik a kapitányságon, ahol hajdan apja is dolgozott mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy sem természetben, sem pedig ügyességben - vagy inkább ügyetlenségben - nem különbözik apjától. A rendőrség tehát meg van áldva vele. Amikor pedig ismét ellopják a Rózsaszín Párducot, végképp elszabadul a pokol.

Stáblista:

Szereplők

Jacques Gambrelli
Charles Dreyfus rendőrfőnök
Királynő
Maria Gambrelli
Yasmin hercegnő

Hozzászólások

Szerinted?
matt70 2013 szept. 01. - 10:28:51 Előzmény postinor
A filmnek, amit keresel, van egy alternatív címe, ami a "Fürkész felügyelõ". Így könnyebben meg lehet találni, még nCore-on is fent van!

http://www.port.hu/furkesz_felugyelo_inspecteur_la_bavure/pls/fi/films.film_page?i_film_id=76267&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2
J.Heller 2011 aug. 13. - 19:32:30
Nem igazán kedvelem a blõdliket. Ma láttam ezt a filmet, a sok hülyeség mellett annyi jó geg volt benne, hogy én is könnyesre nevettem magam. Ráadásul nagyon hasonlított a fõszereplõ, Benigni Latabár Kálmánra (fõleg a Denevér c. operettbeli börtönõr szerepének megformálására), hogy nagyon-nagyon tetszett a film. Majd leestem a székrõl, amikor a fõterrorista Shakespeare soraival a száján hal meg. :)))
postinor 2011 máj. 14. - 19:01:18
Sziasztok! Kb. 30 éve Egerben láttam egy filmet moziban, akkori jó barátommal (Isten nyugosztalja.). Hasonló sztorival Gyanútlan gyakornok címmel, annyira röhögtünk rajta, hogy jött elemlámpával a jegyszedõ néni és kizavart! Ha Valaki tudna segíteni a film megszerzésében igazán lekötelezne! (Azóta sem tudtuk végig nézni :( ......)