A szerelmesek

Bakancslistához adom
Enamorada
venezuelai tévéfilmsorozat, 1999

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

16 évvel ezelőtt Augusto Contrera felesége, Rosario elhagyta a férjét, és magával vitte kétéves kislányukat is. Augusto mindent megtesz, hogy megtalálja a lányát de nem sikerül nyomára bukkannia. Végül beletörődik a megváltoztathatatlanba, és feleségül veszi Sonia Ascaniot, és igyekszik jó apja lenni a nő két gyermekének, Rickynek és Patty-nak.
Augusto nem is sejti, hogy a lánya egész idő alatt a közelében élt: Miután Rosario elhagyta a férfit, szeretőjével utazni indult, s lányát Esther Alvarado gondjaira bízta. Az utazás alatt azonban Rosario balesetet szenvedett, amelynek következtében lebénult és amnéziája miatt soha nem ment vissza lányáért. Miután Esther nem hajlandó a kicsit felnevelni, otthagyja őt egy idegen ház lépcsőjén. Az ott lakó gyermekszerető család Ivana néven örökbe fogadja a kislányt.
Ivana a Robles-házban kedves, álmodozó, naív lánnyá serdült. Immár 18 éves, és fülig szerelmes Raimundo Alvaradoba, egy jóképű építész-hallgatóba. A fiú nemigen foglalkozik vele, a lány mégis mindenkinek azt híreszteli, hogy jegyben járnak, és mindent meg is tesz azért, hogy ez az álma valóra váljon.
Raimundo annak az Esther Alvaradonak a fia, aki Robles-ék házánál hagyta sorsára Ivana-t, és aki most Ivana vérszerinti apjának asszisztenseként dolgozik. És hogy a dolgok még bonyolultabbak legyenek, Raimundo Patty-vel, Augusto egyik nevelt gyerekével jár.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
proklima@freemail.hu 2023 máj. 30. - 15:00:12
Ez a telenovella kész röhej!
Inci94 2009 okt. 01. - 16:35:42
Sajnos már a héten nem láttam a sorozatot valaki nem tudná leírni nekem, hogy mi történt ezen a héten.
Elõre is köszönöm.
LillaXD 2008 aug. 22. - 22:34:19 Előzmény Ircsi73
100 részes:)
Ircsi73 2008 aug. 21. - 16:23:31 Előzmény LillaXD
Nem tudja valaki hány részes a sorozat?
LillaXD 2008 júl. 31. - 17:32:50
Jó kis film:)