A Tour de France-legenda

Bakancslistához adom
A Legendary Tour
ismeretterjesztő film, 54 perc

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Híres győzelmek, híres sportbukások és - más értelemben vett - híres bukások. Mindezek végigkísérik a Tour de France évszázados történetét. A kerékpáros versenyek királya azonban mégiscsak a sportvilág egyik legnagyobb és legrangosabb eseménye: milliók figyelik, hogy a következő napi szakasz után ki viseli a sárga trikót.

Hozzászólások

Szerinted?
sztrovacska 2008 márc. 27. - 02:06:16
Volt egy boldog korszak. Úgy hívtam "Armstrong-idõ". Én visszatérõben voltam a halálból az életbe, és Armstrong eközben, szinte minden hétvégén, nyert egy szakaszt nekem. Hosszú éveken keresztül megbûvölten figyeltem és lassanként elindult alattam a bringa újra. A háromnapos kómával induló másfél mázsámból hetvenöt kiló lett, és az életem újrakezdõdött.

Kevés ez nekem Armstrongból, életem felébõl. Még emléknek is nagyon-nagyon kevés...
Huma 2007 máj. 03. - 15:32:10
Mint igen nagy kerékpársport rajongó nagyon sajnálom, hogy csak ennyire futotta. Nem ezt a címet adtam volna ennek a nyúlfarknyi mûsornak, mert mindössze csak egy rövid bemutatása volt a 100. Tour-nak; Vagy vették volna a fáradtságot, és egy kisebb sorozatba a nagyokat, élményeket, történéseket besuvaszthatták volna a tour történelmébõl. Akkor már joggal nevezném legendának.
...de nagyon várom a júliust! Addig is giro.