Acapulco akciócsoport

Bakancslistához adom
Acapulco H.E.A.T.
kanadai-amerikai akciófilm-sorozat, 1998

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Öt évvel utolsó megbízatása után az Acapulco akciócsoport átszerveződik. Az új csapatot két alapítótagja: Cat (Alison Armitage) és Tommy (Michael Worth), valamint két újonc: a rejtélyes, szexi Nicole (Lydie Denier) és Joanna (Christa Sauls), a számítógépes zseni alkotja. Új szupertitkos, hétköznapi ruhaüzletnek álcázott, tengerparti főhadiszállásuk Puerto Vallartában van. A szuperhatékony bűnüldöző team azonban nem csupán összetételében, központjában újult meg, mert az újabb epizódokban már különféle, egyéni megbízások alapján lépnek akcióba - ha kell, a Föld bármely pontján.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
CHRIS1 2020 jan. 09. - 23:59:41 1/10 Előzmény King Diamond
Lett volna még folytatás csak hát egy faramuci helyzet miatt nem lett!
9/10
King Diamond 2014 dec. 03. - 21:07:11 9/10
Lassan fél éve írtam a sorozat elsõ évadáról egy kicsit hosszabban, azóta, ha nem is olyan gyorsan, de nemrég végeztem a második évaddal is. Örülök, hogy a Port külön szedte a két évadot, mert a második nem az elsõ folytatása, hanem egy szinte teljesen különálló szezon, leszámítva, hogy Cat és Tommy szerepel benne, illetve, hogy hasonló az epizódok felépítése. A második évad 26 részbõl áll, ami érdekes, hiszen az elsõ 'csak' 22-t tartalmazott, és ugye 1998-ban mutatták be Amerikában, annak ellenére, hogy a részek többsége 1996-os, némelyik 1997-es, ahogy láttam a végüknél kiírva. Annak is örülök, hogy megnéztem mindkét évadot (viszonylag) egymás után, egyben. Na, de most akkor egy pár gondolat a második évadhoz kapcsolódóan:

KIS SPOILER IS LEHET/MÁSODIK ÉVAD!!!
Olyan nagyon sokkal másabb/különbözõbb dolgokat nem tudok írni, mint az elsõ évadnál, mert a részek felépítése hasonló az elsõ évadéhoz. Pár részt leszámítva itt is egy-egy esetet kell megoldani az akciócsoportnak, akik az elsõ részben újraszervezõdnek az egyik új hölgy, Nicole által. Tetszett, hogy kapunk egy kis háttérinfót, hogy mi lett a csapattal, miért 'oszlatták fel'. Mint már az elsõ évadnál is írtam -és ez a másodikra is igaz-, az akciójelenetek elég gagyik, a verekedések/lövöldözések hiteltelenek, kivéve, amikor Tommy verekszik. Például az egyik epizódban, amikor David Carradine-nal 'mérkõzik' meg, ott látszik, hogy mindketten harcmûvészek, nem úgy, mint a többi rész verekedéses jeleneteinél. Az epizódok többsége nem rossz, az egyik legjobb a Carradine-os rész, valamint, amikor visszatér két régebbi szereplõ (Brett és Marcos) egy epizód erejéig az elõzõ évados csapatból (csak nagyon sajnáltam, hogy két teljesen más szinkronhangot kaptak, így kicsit élvezhetetlen volt). A két régi szereplõ itt is baromi jó, Cat továbbra is egy istennõ, a két újonnan jött hölgyike pedig szintén elég jó. Nem kellett sok idõ megszokni õket. A Nicole-t játszó Lydie Denier nekem legalább annyira bejött, mint Alison Armitage, Christa Sauls sem rossz. Az epizódokban a csinos/szép/formás hölgyekbõl most sincs hiány, valamint a gyönyörû tengerpartos tájakból/helyszínekbõl.
Kicsit sajnáltam, hogy most nem nagyon volt több epizódon átívelõ ellenfelük, mint az elsõben Strake. Az utolsó epizód pedig szép emléket állít a sorozatnak, a visszaemlékezésekkel (bár, egy-két elsõ évados jelenetet is beletehettek volna). Gondolom tudták az alkotók, hogy ebbõl ennyi rész lesz, ezért is zárták le.
SPOILER VÉGE!!!

Na, itt a képek már legalább ehhez az évadhoz tartoznak. A fõcím is tetszett, a zenéje maradt, és jól összeválogatták a megfelelõ jeleneteket. A magyar hangokat itt is jól megválasztották, szerencsére Cat és Tommy visszakapta Balázs Ágit és Rékasi Károlyt, valamint Szabó Gabi és Kiss Eszter is jó választás volt, illenek a karakterekhez. Nekem egy kicsit jobban tetszett ez az évad, talán leginkább Nicole miatt.
Jó volt megnézni ezt a sorozatot, de õszintén szólva, nem feltétlen baj, hogy nincs több évada. Elég volt ez a kettõ. Túl sok újdonságot amúgy sem lehetne beletenni egy ilyen jellegû sorozatba éveken keresztül.
A második évad értékelése: 8.5/10.
10/10
white_angel 2012 jan. 19. - 11:52:44 10/10 Előzmény Riana
Nekem is kellene az 1. évad, meg persze a 2. is bármilyen formában. Nem tudja esetleg valaki, hogy hol tudnám megszerezni, letölteni? Nagyon fontos lenne!!! Akár meg is vásárolnám, ha valaki eladná... Aki esetleg tudna segíteni a következõ címre írjon légyszi:
pokicus@hotmail.com
Köszi!
1/10
CHRIS1 2009 jún. 21. - 16:31:13 1/10
Alisonból nagyon jó Bond lány lenne!
Riana 2008 ápr. 19. - 20:12:11
Valakinek nincs meg az elsõ évad?
1/10
CHRIS1 2008 ápr. 15. - 10:10:00 1/10 Előzmény Geri23
A Cool tv honlapján olvashatsz róla
10/10
Geri23 2007 nov. 18. - 14:17:03 10/10
Csak a csajok voltak jók a filmben! Alison Armitage vitte a pálmát, iszonyúan jó nõ! :-P Valaki tudna segíteni, hogy részletesebben hol olvashatnék róla? Elõre is köszi! :-)
1/10
CHRIS1 2007 jan. 08. - 14:16:24 1/10
Nagyon jó a 2. évad
Remélem mihamarabb újra adja a tv.