All In

Bakancslistához adom
magyar ismeretterjesztő filmsorozat, 2008

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Az All In egy olyan étterem neve, amely egyelőre még csak két vállalkozó kedvű televíziós személyiség fejében létezik. Egyikőjük Liebhaber Judit, a Filmmúzeum televízió háziasszonya, és volt szupermodell, a másik Wang Qiang, a TV Paprika műsoraiból jól ismert kínai szakács. Tervük, hogy egy olyan éttermet hozzanak létre, amely hídként működik az ázsiai és a világ egyéb konyhaművészetei között.
Kóstoltak már zöld papayával körített fürjet mézes szójaszósz mártásban? Vagy ördöghalat pármai sonkában, krumplisalátával? Aki kíváncsi e finomságokra, az kipróbálhatja a TV Paprika sorozatának segítségével!
A sorozatban végigkísérhetjük, miként tervezik meg az "All In" dizájnját, megismerkedünk az ázsiai konyha fűszereivel és alapelemeivel, megtudjuk, honnan érdemes beszerezni a hozzávalókat, és nem utolsó sorban arra is fény derül, hogyan kell összeállítani egy változatos, mégis harmonikus menüt. Wang elárulja, hogy milyen a jó séf, és mi kell egy jól működő konyhai csapathoz, mi mindenre kell odafigyelni a belső tér megtervezésekor, és azt is, hogyan fest egy igazi kínai teaszertartás. Miközben a legmegfelelőbb ingatlant keresik és más éttermekbe kalandoznak tapasztalatszerzés céljából, természetesen arra is jut idejük, hogy a tervezett menüt "lefőzzék", és az eredményt barátaik és családjuk segítségével ellenőrizzék.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Vamprella 2009 szept. 19. - 23:17:48 1/10 Előzmény Mocsokba
Liebhaber Judit
Mocsokba 2009 júl. 30. - 20:39:22 Előzmény Vamprella
De ki Õ? Hogy hívják? :)
1/10
Vamprella 2009 júl. 26. - 17:42:23 1/10
ezt a not gyulolom.. kiraz a hideg a modorossagatol :/