Kóstoltak már zöld papayával körített fürjet mézes szójaszósz mártásban? Vagy ördöghalat pármai sonkában, krumplisalátával? Aki kíváncsi e finomságokra, az kipróbálhatja a TV Paprika sorozatának segítségével!
A sorozatban végigkísérhetjük, miként tervezik meg az "All In" dizájnját, megismerkedünk az ázsiai konyha fűszereivel és alapelemeivel, megtudjuk, honnan érdemes beszerezni a hozzávalókat, és nem utolsó sorban arra is fény derül, hogyan kell összeállítani egy változatos, mégis harmonikus menüt. Wang elárulja, hogy milyen a jó séf, és mi kell egy jól működő konyhai csapathoz, mi mindenre kell odafigyelni a belső tér megtervezésekor, és azt is, hogyan fest egy igazi kínai teaszertartás. Miközben a legmegfelelőbb ingatlant keresik és más éttermekbe kalandoznak tapasztalatszerzés céljából, természetesen arra is jut idejük, hogy a tervezett menüt "lefőzzék", és az eredményt barátaik és családjuk segítségével ellenőrizzék.
Hozzászólások