Álomhajó - Puerto Rico

Bakancslistához adom
Das Traumschiff: Puerto Rico
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 91 perc, 2013

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az Álomhajó Jakob Paulsen kapitány vezetésével ezúttal a Karib-szigeteki Puerto Rico felé veszi az útirányt. Corinna Hartung és Jan Krüger a régóta vágyott viszontlátásukat ünneplik, eközben Paul Bronski megérkezése a hajóra a felesége számára nem szolgál nagy élvezettel. Ugyanis Maria már három hónapja az MS Deutschland fedélzetén van, mert úgy érezte, a férje elhanyagolja. Most aztán a férj is ott ragadt a hajón, Maria pedig arra vágyik, hogy a férje, Paul több időt töltsön vele, mint a cégével, ami a férfi számára nehezen megvalósíthatónak tűnik. Paul régi barátja Paulsen kapitány és Beatrice éppen nagyon elfoglaltak, azaz nincs idejük elmagyarázni az önfejű Paulnak, hogy a házasságát csak egyféleképp mentheti meg, mégpedig ha radikálisan változtat az eddigi magatartásán.

Corinnának és Jannak pedig egyéb gondjai vannak. Corinna semmit sem kíván jobban, mint a szabad, kötetlen életstílusával felhagyni, és Jannal családot alapítani. A kalandvágyó újságíró számára ez viszont elképzelhetetlen jövőkép. Jannak ugyan nyomós oka van, hogy elutasító a házassággal kapcsolatban, de ezt az okot elhallgatja Corinna elől, hogy megóvja a barátnőjét a nagyobb fájdalomtól.

A híres sebész, Dr. Martin Rainders és a felesége Carmen is az Álomhajón utazik Puerto Ricóba azzal a céllal, hogy Martin régi barátját, Dr. Carlos Riverát az általa alapított gyermekklinikán meglátogassák. A házaspár ugyanis nagyon szívén viseli a klinika sorsát, amit évek óta adományokkal, gyógyszerrel és gyógyászati eszközökkel támogatnak. Nagy-nagy várakozással indulnak a találkozásra Dr. Sander társaságában. Az örömükből viszont a klinika láttán hatalmas csalódás és döbbenet lesz.

Paulsen kapitánynak is akad gondja az utazás során. Nem csupán a barátja, Paul szorul rá a tanácsára, segítségére, hanem neki és Beatricének is állandó problémát okoz az új utazásvezetőjük, Franziska Stein. Franziska ugyan nyílt, őszinte, néha ugyan cinikus, de mindenekelőtt az időbeosztása nem igazán megfelelő. Bár mindenkivel barátságos, segítőkész, de újra és újra előfordul, hogy nem a megfelelő időben van a megfelelő helyen. Beatrice gyorsan felismeri a „nagylány” hibáját és védőszárnya alá veszi…

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?