Anna Nicole - Mindhalálig Playmate

Bakancslistához adom
The Anna Nicole Smith Story
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai életrajzi dráma, 2007

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A legendás Playmate, Anna Nicole Smith sorsát feldolgozó filmben Willa Ford popénekes alakításában elevenednek meg a forróvérű szőkeség életének legfontosabb állomásai. A texasi kezdetektől a 63 évvel idősebb olajbáróval kötött házasságon át ível a történet a hirtelen jött sikerig, ami 1992-ben egészen a Playboy címlapjáig repítette az új Marilyn Monroe-ként ünnepelt szexszimbólumot.
Anna élete kislányának születése után azonban tragikus fordulatot vett: 20 éves fia, aki épp őt és újszülött húgát látogatta meg a kórházban, hirtelen holtan esett össze - a diagnózis véletlen gyógyszer-túladagolás. Az örökösödési ügyekben pereskedő kebelcsoda képtelen volt feldolgozni a csapást, és pár hónappal később kísértetiesen hasonló körülmények között fejezte be rövid életét.

Stáblista:

Szereplők

Anna Nicole Smith
Bobby Trendy
Howard K. Stern

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
gimbiikeeh 2017 márc. 29. - 18:53:29 7/10
Teljesen hiteles életrajzi film volt. Bár kissé látszott rajta, hogy még nagyon friss volt a dolog. 2007-ben halt meg Anna Nicole, és a film még abban az évben megjelent. Ezáltal kicsit összecsapottnak éreztem. Elég sok volt a hiányosság, kimaradtak fontos részletek az életébõl. De abszolút nézhetõ. Willa Ford is remekül játszott. Nekem megvan DVD-n is. Egyébként láttam, hogy 2013-ban is készült egy film Anna Nicole-ról. Kiváncsi vagyok az milyen.

7/10
adamnagysweetmovie 2015 ápr. 09. - 15:28:26
(Kép)magnóra magyar!
Mert a méret a lényeg (nem nem persze:), meg érdemes lenne osztani, szorozni Kölcsey szép nyelvén is.
offtopic
nihilke 2009 jan. 22. - 20:07:38
*fájdalmasan
nihilke 2009 jan. 22. - 20:07:10
ez a nõ tényleg ilyen fájdalmas naiv és gyermeteg volt, mint ahogy a filmben bemutatják?
egyébként meg nekem kicsit fura volt, hogy az egyik jelenetben szenved a gyerek, mert a jön a foga. majd a következõ jelenet: 1 évvel késõbb. és a gyerek már minimum 6-7 éves. aztán a következõ pár évben még rohamosan nõtt. majd hirtelen megállt a fejlõdésben. (vagy utolérte magát.)
amúgy meg mitõl volt ez a lány ilyen különleges, hogy film kell róla? meg, ahogy körberajongták... vannak még bõven szõke szilikon macák, nem õ az egyetlen ilyen. ráadásul az életútja sem volt különösebben érdekes. amíg meg nem halt, nem is hallottam róla. de ez biztos az én hiányosságom.
4/10
Sydneyke 2008 szept. 29. - 12:35:06 4/10
Háát, nem hogy nem ájultam el tõle, de még a dvd kölcsönzés árát is sajnálnám rá.
Gagyi a dramaturgia.

Össze van csapva az egész.
Nem mutatják be , hogy ez a nõ mennyit ivott, drogozott, pasizott.
Áldozatnak akarják beállítani, ami igaz is a saját álmainak áldozata...