Árnyak fogságában

Bakancslistához adom
From the Shadows
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 2009

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Terri nem is lehetne szerencsésebb: barátja tökéletes, élete kiegyensúlyozott, ráadásul épp most nyerte meg a főnyereményt a lottón. A szerencse azonban forgandó: másnap Terri egy sötét pincében ébred egy székhez láncolva. Elrablója, a titokzatos és könyörtelen Doktor a nyertes lottójegyet követeli rajta, s mikor a nő nem hajlandó bevallani, hová rejtette, fogva tartója saját fejlesztésű drogokat tesztel rajta, amitől szörnyű víziói támadnak. De még az éber rémálom függönyén keresztül is kezdi gyanítani, ki állhat az elrablása mögött: az egyetlen ember, akinek tudomása lehetett nyereményéről.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
InteriorLulu 2018 febr. 12. - 23:40:14 6/10
Nem igazán jó film, alapvetõ hibákkal súlyosbított sablonos tucatthriller, ám mindenképp többet érdemel akár az itteni, akár az imdb-s pontszámnál. A sztori önmagában nem rossz, így többet és színvonalasabbat is kihozhatott volna belõle az alkotója, még úgy is, hogy nem száll el az amúgy a film minden pillanatából sütõ hiperalacsony költségvetés. Eléggé vontatott, túl nagy teret enged a fõhõs vízióinak, sok benne az értelmetlen és érthetetlen történés, rossz a fényképezés... Ezeket egy sokkal átgondoltabb koncepcióval nagyrészt el lehetett volna kerülni.

Egyébként a tartalomleírás utolsó mondata egyrészt spoiler, másrészt ebben a formájában egyáltalán nem igaz.
tortura 2017 nov. 26. - 11:13:00 Előzmény hegyimari
Nekem van egy tippem. Mert akkor, mikor õ belépett ide, még nem volt rezümé csatolva a filmhez. Gyakran elõfordul ez is, pláne viszonylag új filmeknél. És igen, segíteni akart. Én örülök ezeknek a segítõ fórumozóknak.
drtibi 2016 aug. 05. - 13:44:32
IMDB 3,0. Nocomment
hegyimari 2016 júl. 31. - 11:10:43 Előzmény kabalababa9
Miért másoltad ide a tartalmát? Ez nem segít.
kabalababa9 2013 jan. 21. - 18:42:01
Terri nem is lehetne szerencsésebb: barátja tökéletes, élete kiegyensúlyozott, ráadásul épp most nyerte meg a fõnyereményt a lottón. A szerencse azonban forgandó: másnap Terri egy sötét pincében ébred egy székhez láncolva. Elrablója, a titokzatos és könyörtelen Doktor a nyertes lottójegyet követeli rajta, s mikor a nõ nem hajlandó bevallani, hová rejtette, fogva tartója saját fejlesztésû drogokat tesztel rajta, amitõl szörnyû víziói támadnak. De még az éber rémálom függönyén keresztül is kezdi gyanítani, ki állhat az elrablása mögött: az egyetlen ember, akinek tudomása lehetett nyereményérõl…