Ártatlanul vádolva

Bakancslistához adom
My Daughter's Secret
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető kanadai krimi, 94 perc, 2007

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Justine bajba kerül, amikor szerelme, Brent és annak bátyja, Reggie kirabolják az ékszerboltot, ahol Justine anyja dolgozik. Bár a lány nem tudott az akcióról, kényszerűségből őrszemként kint várt az autóban, míg a fiúk elvégezték a dolgukat. Ráadásul Reggie rálő a kedves biztonsági őrre, Albertre, aki súlyosan megsérül. Justine-nak szembe kell néznie anyjával és tetteivel.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
zimike 2017 febr. 06. - 02:34:56
Egyszer nézhetõ \" ezer_van_belõle\" történet !
Akinek rengeteg ideje van annak se ajánlanám
egyszeri megnézésre sem ezt a tucatfilmet !
Az IMDb -én értékelték jól : 4,8

5/10
JohnFalcon 2017 febr. 05. - 13:46:23 5/10 Előzmény Tibag05
Igazad van, több okból is. Elsõsorban azért, mert ez így valóban nem fedi a tartalmat, sõt, köze sincs hozzá. Másodszor azért, mert a tökéletesen megfelelõ eredeti cím: A lányom titka.
A magyar forgalmazók valószínûleg versenyt hirdettek, hogy ki tud minél hülyébb címeket kitalálni. Hogy mirõl szól a film - az ne zavarjon senkit.
Tibag05 2016 okt. 12. - 16:40:55
miért6 ártatlanul vádolva? benne volt a buliba az egész csûrhe!
icecream14 2010 szept. 20. - 17:34:27 Előzmény ondok
Nina<3
ondok 2009 dec. 10. - 22:38:38
lehet ,hogy óccsó kiárusítás van a kanadákoknál krimikbõl ,hogy minden este kanadai krimi van az M2-õn?
jeffero 2009 aug. 01. - 08:23:44
Én is azt mondhatom, hogy ez a film egy átlagos krimi, olyan amit a mûfaj kedvelõi "még" elviselnek, azonban az igényesebbek szerintem kerüljék el, mert nem sok dolog történik benne, és nem sok mondanivalója van. Olyan tipikus egyszer nézhetõs film.

- Spoiler? -
A nem mindennapi rablásos szituáció jelenthet valami pluszt, legalábbis én nem láttam ilyet, hogy a rabló bevette a barátnõjét is, azáltal hogy ha tudatlanul is, de õ szolgáltatta az infókat a rablás pontos véghezviteléhez, mivel az anyja ott dolgozott az ékszerboltban.

Justine afféle lázadó tinédzser, aki anyja akaratával szembeszállva, tiltása ellenére továbbra is fenntartja a kapcsolatot a fiújával, a pár évvel idõsebb autószerelõ sráccal, Brenttel.
A nem szokványos rablásos szituáció az akció után egyre zavaróbb lett, hogy a csaj egyre jobban kikészült miatta, fõleg hogy a biztonsági õrt, akit ismert is közelrõl és anyja jó barátja is volt, meglõtték a srácok. Egyre jobban eltávolodott anyjától, barátnõjével is összekapott, és csak idõ kérdése volt, hogy mikor adja fel a hallgatást, mert hát a film, mint ahogy valaki írta is, az emberi drámát próbálta elõtérbe helyezni, a lány vívódásai voltak a középpontban. Hiszen ki tudna hosszútávon együttélni egy ilyennel... Ezt az állapotot jól mutatta Justine egyetemi látogatáskori közömbös arckifejezése.

Ezek a vívódások zavaróak voltak számomra, sorra azt láthattuk, hogy Brenttel telefonál meg találkozgatnak, próbálják megbeszélni a történteket, Brent meg a csajt nyugtatgatja, a bátyja és egyben bûntársa, Reggie meg egyre idegesebb emiatt. Már majdnem tépkedtem a hajam, és gondoltam, hogy elkapcsolom a filmet, de aztán mégis megvártam a végét, ami nem igazán volt rendkívüli, hisz egy pont után már kiszámítható volt, hisz csak addig nem lehetett elõre tudni mindent, amíg a csaj vívódásai voltak elõtérben.
5/10
Laurinnyó 2009 júl. 31. - 11:18:07 5/10
Egy kicsit unalmas.A csaj már betegesen szerelmes volt.Az azért kicsit durva, hogy az anyja az ékszer üzletben dolgozott.
Z 2009 júl. 30. - 23:09:00
Ez egy teljesen atlagos, keves mondanivaloval rendelkezo film. Az emberi dramat probalja eloterbe helyezni, bemutatni egy ember vivodasat, amelyhez a film cselekmenyenek sebessege is igazodik, nekem megsem sikerult atereznem.
Oszinten szolva ez mar inkabb a kereskedelmi csatornak kinalataba illo film, nem pedig az m2-tol megszokott es reszemrol mar-mar elvart igenyes valasztas.
7/10
totya4 2009 ápr. 20. - 22:34:31 7/10
Összességében jó volt. Az tetszett benne hogy végre volt története a filmnek, ahol nem lehetett elõre tudni mindent :-)