Az akarat útja

Bakancslistához adom
Miracle Steps
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm, 50 perc, 2004

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Ez a történet a húszéves Gemma Quinnről szól, aki 11 éve bénult meg nyaktól lefelé. A fiatal lány ahelyett, hogy sajnáltatná magát befejezte a gimnáziumot, írt egy darabot a liverpooli Paul McCartney színháznak, ruhákat tervez, bejárta az Amerikai Egyesült Államokat és Európát, és a gerinckutatások szószólója. Bátorság díjjal is kitüntették, és személyesen találkozott Diana hercegnővel.
Gemma édesapja, Mike tudomást szerez egy különös férfiról Londonban, aki csak "elme oktatónak" hívja magát, és már segített egy lebénult nőnek újra járni. Találkozót szerveznek a csodadoktornak Gemmával, aki csodák csodájára megteszi első varázslatos lépteit.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
agarik 2012 okt. 01. - 21:21:21
Hát, ha a faszi megismételhetõ módszert dolgozott ki arra hogyan irányítsuk közvetlen az idegrendszerünket... Az kurva nagy.

Nem igaz hogy ne lenne tudományos alapja a próbálkozásnak, mert elvileg valami olyasmit érhet el, mint ahogy a fakírok kontrollálják a keringésüket, vagy ahogy a hazugságvizsgálót be lehet csapni sok gyakorlással - csak itt az idegrendszerre koncentrál.
Esetleg olyan "újraprogramozás", mint mikor hiányzik a fickó fél agya.

A legérdekesebb része hogy a perifériás idegrendszert próbálják az egyik paciensnél bevonni.