Három portrféfilm három különböző ország három kivételes gasztronómiai újítójáról: Heston Blumenthalról, az angol konyhaművészet Harry Potterjéről, aki csodálatosan ötvözi a hagyománost a modernnel, a spanyol Ferrán Adriáról, aki a Michelin-csillagos El Bullí étterem kísérletező kedvű tulajdonosa, és a francia Pierre Gagnaire-ről, aki Hervé This nevű kémikus társával újraértelmezte a francia konyhát. Kötelező filmek azoknak, akik nem tudják elképzelni, mi mindenre lehet használni a főzéshez a folyékony nitrogént, vagy nem hiszik, hogy éttermek konyhái egycsapásra kémiai laborrá tudnak változni.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások