Az amerikai tini titkos élete

Bakancslistához adom
The Secret Life of the American Teenager
amerikai filmsorozat, 2008

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
kybuck 2022 jún. 13. - 04:36:02
Egy épkézláb magyar honlapot sem sikerült találni, ahol erről a sorozatról érdemben írnának, nyilván nem véletlenül: senkit nem érdekel.
Endus 2009 szept. 27. - 01:00:02
Csillagvirág: Az amiért ilyen hihetetlen a sorozat az azért van mert az ABC Family-n vetítik. Azaz olyan embereknek akik keresztények/gyerekek/nyugdijasok stb.. Nyilván h a nézõk miatt nem lehet tulságosan hiteles a szereplõk meg a sztori.
Pl egy részben sem volt testi erõszak meg ilyesmi, nem láttunk egy szexjelenetet sem vagy egy pofont. semmit. azért mert ez az ABC Family szinvonala..
A sorozatról meg annyit hogy az elsõ évadot énis végignéztem mert azthittem hogy nagyon jó lesz, még sose volt ilyen sorozat ami ezzel a témával foglalkozott volna, de aztán ahogy jobban haladtam vele egyre jobban nem tetszett. Én is ezeket az apróságokon akadtam fennt mint Amy hülyesége ez az egész házasság dolog stb..
Ettõl függetlenül ha valaki szeretné nézze meg, bár én a vége felé nagyon szenvedtem vele:)
Pálma 2009 jún. 08. - 15:22:43
én végig néztem a sori elsõ évadját, szerettem nagyon, de a második évadot nem nagyon találom, csak azt tudom, hogy amerikában lehente megvenni... bár sztem épp elég volt a storyból az elsõ évadban, de kiváncsi lennék, hogy mit hoztak k ia másodikból...
offtopic
hirvi 2009 máj. 31. - 00:08:04
Te hol akadsz ilyenekre? :)