Az enyém leszel, Antonio!

Bakancslistához adom
My Antonio
amerikai szórakoztató sorozat, 2009

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az ifjabb Antonio Sabato számtalan szívet tört össze képernyőn és a való életben egyaránt, de az igaz szerelem elkerülte. Reménykedve, hogy megtalálja "az igazit", Antonio nagy kutatásba kezd, hogy megtalálja a tökéletes nőt: aki előkelő, szép, intelligens és nem utolsósorban épp oly kalandvágyó, mint ő maga. A szappanoperák világát idéző versenyt bemutató showban láthatjuk majd, ahogyan a kiválasztott hölgyek küzdenek Antonio kegyeiért egy sor merész, drámai és néha komikus feladat végrehajtásával.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Csibi 2000 2011 febr. 21. - 19:27:40
Hát igen... tény, hogy elég fura nõket válogatott össze Antonio. Magam se nagyon értem, hogy mire volt jó, hogy az anyja is ott volt. Egyik csaj se volt szimpatikus különösebb képpen. Autumn-nal az volt a baja Antonio-nak, hogy túl fiatal volt a csaj a maga 21-2 évével. Láttam még 1-2 ilyen kiválasztós mûsort és azoknál azért ez jobb volt. Nem, nemcsak azért mert Hawaii-on volt a My Antonio. Nem emlékszem, hogy másikba lett volna pl. "delfinekkel szórakozás", vagy hulázás, vagy szappanopera forgatás, vagy zipline. Ja és a végén az a vacsorás dolog is jó volt, abból a szempontból, hogy nem kellett felsorakazoni nem osztogatott rózsát Antonio a csajoknak. Egyébként se Antonio, se Tully nem 18 éves volt, amikor anno összeházasodtak. 2009-hez viszonyítva még 18 évvel ezelõtt voltak házasok és akkor Antonio 20, Tully meg 29 éves volt. Miranda és Brooke maradtak benn a végére. Az utolsó rész elején 10 perce alatt el kellett készülnie Brooke-nak és Miranda-nak. Hihetetlen, hogy Miranda 10 perce alatt nem bír elkészülni és ráadásul még fürdõköpenyben volt, amikor letelt a 10 perc. Na mindegy. Brooke nyerte meg a My Antonio-t, de Antonio nem is járt vele utána.
Skeet 2010 júl. 12. - 22:47:48
Az biztos, hogy én se tenném. Csóri Tullynak is tré lehet látni, hogy mindenki a volt pasijára nyomul. De legyen az bárki, aki megnyeri a versenyt, tudni (és talán látni is fogja), hogy elõzõleg minden tyúk simogatta, csókolgatta és nem mind amradt viszonzatlan... háááááááttttt....
Mellesleg Tullyt nem értem, 18 éves korukban házasodtak, eltelt 18 év... látta már az anyóst is.. nem tanul semmibõl? :)) ugyanabba a szarba lépni 2x is... láma.
Skeet 2010 júl. 12. - 22:45:16
Igen, Autumn egy szép arcú intelligens lány és fogalmam sincs, miért õt küldte haza a mûbögyös vörös ribi ellenében, akinél közönségesebbet akkor sem tudott volna választani, ha akart volna :D
iglo87 2010 júl. 12. - 21:41:22
Én nem vennék részt egy ilyen "vetélkedõn".Idegesítene, ha egy pasira rányomul vagy 10 liba.Elvesztenék az érzelmek a hitelességüket.
Szerintem, ha lezárul a verseny, akkor aki benn marad, rájön h nem is volt szerelmes a srácba, csak a verseny miatt volt neki fontos, h megszerezze Antoniot.

Amúgy nem rossz a pasi.:)
iglo87 2010 júl. 12. - 21:36:06 Előzmény jaqueline
Én nem rég kezdtem el nézni ezt a sorozatot.
És egyre inkább arra jövök rá, hogy aki eddig szimpatikus volt, az csak megjátsza magát.Talán Autumn volt a legszimpatikusabb.Õ legalább tud viselkedni.
offtopic
musicclown 2010 júl. 12. - 16:31:24
Brühühü..Milyen megható már a cím is!Elhányom magam!:)
jaqueline 2010 júl. 11. - 23:36:12
Teljesen egyetértek a véleményeddel.
Az anyja egy utálatos hülye pi*a. Ilyen anyafüggõ pasi sem kéne...!
Skeet 2010 júl. 11. - 21:52:13
Ki a fene ez?
kis nyomozás után:
- színész, itten ni a filmjei
http://www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=148236&i_topic_id=1&i_city_id=-1&i_county_id=-1
- itt egy kukivillantás:
http://www.mommo.hu/media/Ott_a_farka_kivillantjaAntonio_Sabato_Jr
- modell
http://www.terasz.hu/terasz.php?id=enciklopedia&os_id=4356&menu=1&k=1&gyoker=17&page=belso
Fura nõket válogatott õket, van köztük NASA kutató és buta playmate, továbbá a fényévekkel ezelõtti exneje.
Ezek szerint még neki sincs fogalma, milyen típus jön be neki, csak mazsolázik. Az anyja pedig egy gyökér, az egyik lányt megcsípte egy pók, amire allergiás rohamot kapott, kórházba került, anyuka meg gúnyolódott vele, mintha egy affekta ribi lenne. Bezzeg Antonio anyuka seggét nyalja, az egyik tyúk valami cifrát mondott, a hülye pasi meg kiakadt, hogy "te nem beszélhetsz így az anyám elõtt!" aztán sértõdötten elvonult és véget vetett a vacsorának.
Miért nem marad hát negyvenéves fejjel továbbra is anyuka seggében?