Az igazi Télapó

Bakancslistához adom
Un vrai papa Noël
6 éven aluliak számára nem ajánlott 91 perc, 2008

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Julien 7 éves kisfiú, akit egyedül nevel az édesanyja. Nemrég kezdett iskolába járni, ahol egy nagyobb fiú mindennap megkeseríti az életét. Julien úgy érzi, ha volna édesapja, ő segítene, és megkönnyítené az életét. Nem csoda hát, ha az áruházi télapótól egy apukát kér karácsonyra. Manu, a hajdani, lecsúszott autóversenyző most Télapóként keres egy kis pénzt. Az ő fülébe súgja Julien különleges kérését, a férfi pedig Télapóként megígéri, hogy teljesíti. És amit Télapóként elrontott, azt emberként megpróbálja helyrehozni. Felkeresi hát Julient és a mamáját? Szép, romantikus, emberi történet.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Sorozatfüggõ 2012 dec. 08. - 16:35:35
Hát elég hamar sikerült reagálni a beírásomra. Ez a film meg annyira felejthetõ volt számomra, hogy utána kellett néznem, egyáltalán mi is volt az, amire ilyen lesújtó véleményt írtam. De már emlékszem, a véleményemet pedig fenntartom. /Nem kötelezõ egyet érteni velem./ Dexterbõl pedig már rég kinõttem. Na persze ha minden embernek egy és ugyanaz lenne az ízlése, egy rakás filmet leforgatni se lenne érdemes. De ezzel gondolom más is egyetért.
9/10
zone3120 2012 dec. 08. - 15:58:58 9/10 Előzmény Sorozatfüggõ
Én sem értek egyet veled. :P Most látom elõször, de szerintem ez egy nagyon õszinte, kedves és megható film. Szeretem a francia filmeket és egyébként még az amerikaiaik között is vannak jók. Fõleg karácsonyi témában. Vagy te olyankor a "csodálatos" magyar ünnepi filmeket nézed? Ja, hogy olyan nincs is... Az meg nem tökmindegy, hogy ki hozza a karácsonyi ajándékot? A Mikulás az egész decemberi ünnepkör része lett, nem csak egyetlen nap az "övé". A gyerekeknek meg el lehet mondani, hogy az egyik országban a Mikulás, a másikban a Jézuska hozza karácsonykor az ajándékot, nem olyan nagy ügy. :)
adamnagysweetmovie 2012 dec. 07. - 14:39:33 Előzmény csikosi
Igen, a közmédia egyetlen elõnye, hogy a nívótlan mûsorokat nem keveri minõsíthetetlenül ócska reklámokkal.

De ennyi, a reklámszünet helyett tartalmas mûsor adná egy közpénzbõl fizetett csatorna értéket (elismerem, elenyészõ számban, statisztikai hibahatáron belül ilyen is van).
Sorozatfüggõ 2011 dec. 26. - 16:49:50
Azt hittem, ilyen bárgyú filmeket csak az amerikaiak tudnak csinálni. Amúgy nem csoda, ha nálunk a kisgyerekek nagy része már abban a hitben van, hogy Karácsonykor a Télapó jön. Köszönet az ilyen filmeknek.
offtopic
csikosi 2011 dec. 26. - 14:01:05
Lássuk, milyen lesz az igazi Télapó!
Reklámok nélkül!!