Az összefogás napja

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A többórás délelőtti és délutáni ünnepi műsorfolyamban szeretnénk megmutatni, hogy jutottak-e előbbre a nyár elején árvízkárt szenvedett településeken a helyreállítással. Beszámolunk arról, hogy hol milyen egyéni és társadalmi segítséget kaptak azok az emberek, akiknek a házát, az orvosi rendelőjét, vagy az óvodáját elvitte az ár. Az adás közben a televízió eszközeivel - és neves művészvendégeink segítségével - mi is szeretnénk hozzájárulni egy rombadőlt gyermekintézmény helyreállításához.
Ezenkívül megkérjük a nézőket, hogy küldjék el nekünk a fényképezőgépükkel vagy telefonjukkal napközben bármerre készített fényképeiket az ünnep pillanatairól, és a képek közül a legjobbakat be is mutatjuk, sőt: jutalmat is kapnak a készítőik. Mindeközben az ünnepi adásban sok apró epizódot villantunk fel Szent István életéből, valamint többször kapcsoljuk a debreceni virágkarnevált, és Ópusztaszert, a Nemzeti Történelmi Emlékparkot.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
pozsizsuzsi 2010 aug. 20. - 11:26:11 1/10
*/#&<°%@!!!!!
Csengõ-zoli 2010 aug. 20. - 10:20:29
Jegyes-Tóth Krisztát minden mûsorba! :)
southwind 2010 aug. 20. - 09:50:54
kb feloraig neztem, de mar nem birom tovabb. Ket ilyen szerencsetlen ökögõ-makogó musorvezetot ritkan latni egy musorban, a kapkodasuk rettenetesen idegesito. Van egy kozmondas: aki sokat markol, keveset fog. Az ide oda kapkodas, nem szinesse tesz egy musort, hanem idegesitove. Az egyetlen normalis resze Nagy Gyorgy fele betet volt. De tole mar megszoktuk, hogy nem csak beszel, hanem mond is valamit.
topikos8 2010 aug. 20. - 09:48:22
Ez a Fidesz ingyenes politikai hirdetése kevesebb, mint 2 hónappal az önkori választások elõtt. A korszakváltó túráról nem is beszélve, amirõl mindennap beszámol az mtv híradója.