Bakugan: Mechtanium kitörés

Bakancslistához adom
Bakugan: Mechtanium Surge
animációs sorozat

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Egy év telt azóta, hogy a Bakugan Szörnybunyósok legyőzték a Tizenkettek rendjét és Barodius császárt.
Neathiába és Gundaliába visszatért a rend és a béke.
Dan és a Szörnybunyósok nem kisebb erőpróbára készülnek, mint hogy a Nagy Bakugan Bajnokságon bebizonyítsák, ők a legjobb harcosok. De Dan és Drago nem tudjáka legfontosabbat: a neathia-i csatában olyan hatalommal kerülnek szemben, amelynek irányítása meghaladja az erejüket. Ez az erő a Mechtogan.
Dan-nak, Maruchonak és Shun-nak egyesült erővel kell fellépnie az új veszélyes ellenséggel szemben, amely a sötét Bakugan erőkkel tör az univerzumra.

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
lillus12 2012 nov. 06. - 15:42:09 10/10
Szerintem nincs igazatok. Én és az unokatesóm nagy bakugan-fanok vagyunk. Imádjuk a bakugant legalábbis én, mert az uncsitesóm inkább a játékot szereti, de akkor is szerintem a 4. évad elsõ fele lett a legjobb (bár lehet azért mert ezt már amcsik csinálták), grafikában meg a 3. évad. Meg szerinte szép a története: örök barátság, harc a világért, kis szerelem, harcok, néhol kissé szomorkás, de pont így jó. Meg határozottan látható az évek múlása és a szereplõk komolyodása a sorozatban. Nekem nagyon tetszik és örülök, hogy nem raktak bele annyi romantikát, mert nem nagyon kedvelem a nyálas, csöpögõs, érzelgõs történeteket. Na mindegy, de akkor is ÖRÖK BAKUGAN-FAN MARADOK!!!!!!
1/10
juhasz.peti 2012 okt. 07. - 13:19:16 1/10
Az egész Bakugan sorozat egy nagy moslék nincs érteleme megérdemli a 3,2-es szavazatot. Mi adtunk ennek a mesének egy jobb vímet Bakusz*r, szerintem illik rá. (Elnézést a kifejezésért.)