Békaváros

Bakancslistához adom
Hell Comes to Frogtown
amerikai fantasztikus film, 91 perc, 1987

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A texasi Rocket Rangers csapat küzdelme a mutáns békák királyával, hogy megvédjék az emberiséget a genetikai mutációtól. Amikor a csapat egyik tagja eltűnik a Békavárosban, Delano kapitány a társát Sam Hell-t és a szépséges Dr. Spanglet-t küldi utána azzal a feladattal, hogy férkőzzenek be a városba és szabadítsák ki Jones-t, akit Tanzer professzor elborzasztó tudományos kísérletekhez akar felhasználni kísérleti nyúlként. Miközben Sam tűzharcot vív, Dr. Spangle-t elfogják és a gonosz Főbéka Cár elé hurcolják. A Rocket Rangers csapata azonban a végsőkig harcol ismét bizonyítva, hogy a jó mindig győzedelmeskedik a gonosz fölött.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Garott 2020 aug. 16. - 22:22:56 7/10
Ez az adatlap egy vicc. Először is a fősuzereplő nem Nigel piper, legyen az akárki, hanem Roddy Piper a pankrátor (aki nem mellesleg az Elpusztíthatatlanok c. kultfilm főszereplője is).

Másodszor a leírás körülbelül sem a filmet takarja, annyira nem, hogy még csak nyerfordítási hiba sem lehet, egyszerűen ez nem az a film. Tehát a leírás a saját szavaimmal:

10 évvel az atomháború után Sam Hell a kivégzésére vár, amikor kideül, hogy Ő is a kevesek közé tartozik, akik nem meddők. Ezért a hadsereg egészségügyi csoportja egy különleges szerződéssel ruházza fel, miszerint minden termékeny nővel szexelnie kell, hogy az emberi faj felvehesse a harcot a békamutánsokkal. Az első küldetéséhez azonban be kell lopózni Békavárosba és kiszabadítani a termékeny nőket, akiket a béka-ember mutánsok raboltak el váltságdíj fejében.
10/10
Sinnerman17 2011 szept. 19. - 19:55:29 10/10 Előzmény amon tobin
:D Igazi gyöngyszem lehet, de megnézném!
amon tobin 2010 jan. 29. - 22:14:02 Előzmény Sinnerman17
hát, idetévedtem... :)
de csak mert donald g jacksont kerestem, aki a szamuráj úrja c. filmet rendezte.

annak a leírása emígy szól:
Hawk, a magányos szamuráj fogva tartott menyasszonyát készül kiszabadítani a gonosz Szent Bûnözõ karmai közül. Búvóhelye felkutatása közben néhány erkölcstelen nõ környékezi meg, hogy Szent Bûnözõ utasítsára elcsábítsák Hawkot. A harcmûvészetekben járatos és kitartásáról híres férfi erõsen ingadozik a nõk érzéki csábereje és a jótékony küldetés között, ezért Donaldo atya úgy dönt, lelki vezetõként beáll Hawk mellé a csatasorba, hogy megvédje barátját ezen a veszélyes utazáson. Sajnos azonban kettejük egyesített ereje sincs semmi hatással Szent Bûnözõ varázserejére. Kizárólag Hawk akaratereje lesz képes megtörni a bûbájt és kiszabadítani Stella Speedet.

szóval ez a donald nagy arc lehet...
10/10
offtopic
Sinnerman17 2010 jan. 02. - 20:02:37 10/10
Ennek láttam a második részét régen, talán a Szív TV-n. Abban a domináns állkapcsú Robert Z'dar játszott. A Rocket Rangers fordítása turbótüzérek :). Olyan sz*r film, hogy már azt hiszed jó! De mégis sz*r. Kíváncsi vagyok, idetéved-e valaha valaki rajtam, és a három 10 pontos szavazón kívül?